Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Příměstský cyklo kemp 2021 - Praha

26.07.2021 - 30.07.2021 Praha

Cyklo kempy jsou oblíbené pětidenní příměstské tábory určené pro děti ve věku od 5 do 15 let. Jsou zaměřeny na výuku jízdy na kolech, bezpečnost pohybu jednotlivců i skupin a jízdu přes cyklo překážky. Každý týden je veden zábavnou a naučnou formou. Obohacený jsou o pestrý a bohatý doprovodný program.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Areál Cukrkandl - Modřany
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Udělejte dětem v létě radost a přihlaste je do příměstského táboru, kde budou moci jezdit na kole celý den. Děti, které jezdit na kole neumí, to naučíme. Teenagerům ukážeme nové triky a možná v některých probudíme touhu zúčastnit se cyklozávodu. Nabitý porgram, veselí a zkušení instruktoři zabaví i velmi náročné děti. Během dne se staráme o pitný režim, stravu a další potřeby dětí.

Cyklo kempy jsou oblíbené pětidenní příměstské tábory určené pro děti ve věku od 5 do 15 let. Jsou zaměřeny na výuku jízdy na kolech, bezpečnost pohybu jednotlivců i skupin a jízdu přes cyklo překážky. Každý týden je veden zábavnou a naučnou formou. Obohaceny jsou o pestrý a bohatý doprovodný program. Na začátku týdne jsou děti rozděleny dle dovedností do menších skupinek, aby se mohly jejich schopnosti rozvíjet rychleji. Zúčastnění si mohou vyzkoušet jízdu na dopravním hřišti, jízdu v lese i po cyklostezce. Dozví se o svém kole, jak funguje a jak o něj co nejlépe dbát. Součástí pětidenního kempu je také jednodenní výlet s koupáním a odpoledními koloběžkami z Topsports centra. Vyvrcholením celého týdne je pak pro všechny zúčastněné rychlostně-obratnostní závod o věcné ceny, které jsou shodné pro všechny účastníky. Kempy jsou určeny jak pro úplné začátečníky, tak i pro velmi pokročilé cyklisty.

Po celou dobu kempu se o Vaše děti starají vyškolení instruktoři společnosti Topsports, kteří jsou sami aktivními sportovci a mají mnohaleté zkušenosti s prací s dětmi. Jsou školeni odborníky na práci s dětmi.
Program probíhá každý den od 8:00 do 16:30 hodin a je rozdělen do několika bloků. K dispozici jsou uzamčené prostory pro uschování kola po celé trvání kempu.

V průběhu celého dne dbáme na pravidelný pitný režim dětí, který je zajištěn na místě i v restauraci. Dopolední svačina skládající se z pokrmů dle na místě vyvěšeného jídelníčku (např. chléb se šunkou a jablko) je společně s odpolední svačinou doplňkem k hlavnímu jídlu dne, na které chodíme do restaurace (oběd - polévka a hlavní jídlo).

Každý z účastníků si u nás může zapůjčit kompletní vybavení, a to kolo a přilbu. Cena za cyklistický komplet na celý týden činí 550 Kč. Tento požadavek je potřeba vyplnit v on-line přihlášce nebo dodatečně přiobjednat před začátkem kempu.

Další akce v okolí

Lyžařské family kempy a kurzy 2024 …

16.03.2024 - 20.03.2024
Salbach

Kuba Cykloškola přináší jedinečnou příležitost pro rodiny s dětmi - Family Lyžařský Camp v Saalbachu.

Vynášení Morany a vítání jara 2024 …

21.03.2024 - 21.03.2024
Praha

JARO JE TADY! Paní zima - MORANA - končí svou vládu je potřeba ji vynést a připravit se na nejkrásnější období v roce,…

Struny dětem zvou na koncerty nejrů…

22.03.2024 - 24.03.2024
Divadlo Minor

Muzikálové písně, jazz, swing ale i beatbox nebo world music nabídne již příští víkend 22. až 24. března v divadle…

BAUHAUS pořádá první letošní Kids C…

23.03.2024 - 23.03.2024
Bauhaus

Síť odborných center BAUHAUS přichází s další sezónou kutilských dnů pro děti. Řemeslná dílna Kids Club se otevře 23.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete