Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Psí festival v Jičíně 2017

07.05.2017 Jičín

OSA Jičín, chovatelské potřeby Bonny-Pet a patronka Dana Syslová zvou na 3. ročník charitativní akce s názvem Psí festival v Jičíně. Pestrý program, zajímavé přednášky, ukázky psích sportů, bohatá tombola, napínavé soutěže, stánky s originálními produkty.Občerstvení zajištěno.Podrobný popis:Psí festival je charitativní akce, která je určena nejen pro majitele psů, ale i pro diváky, které zajímá…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

OSA Jičín, chovatelské potřeby Bonny-Pet a patronka Dana Syslová zvou na 3. ročník charitativní akce s názvem Psí festival v Jičíně. Pestrý program, zajímavé přednášky, ukázky psích sportů, bohatá tombola, napínavé soutěže, stánky s originálními produkty.

Občerstvení zajištěno.

Podrobný popis:

Psí festival je charitativní akce, která je určena nejen pro majitele psů, ale i pro diváky, které zajímá psí svět. Výtěžek poputuje psímu útulku v Jičíně.  Útulek se nám během festivalu představí a uvede chod svého zařízení.
Letos mohou návštěvníci opět vidět sportovní kynologii, ukázku práce s policejními psy, agility i výcvik základní poslušnosti. Dále si mohou poslechnout přednášky na zajímavá témata, či si zasoutěžit o hodnotné ceny. Opět bude připravena bohatá tombola, ze které výtěžek taktéž poputuje útulku. 

V loňském roce děti nadchl skákací hrad i malování na obličej, proto nebudou ochuzeni o tuto zábavu ani letos. Na místě budou stánky se psí tématikou i s upomínkovými předměty.

Každý rok se snaží organizátoři zařadit něco nového, v tomto roce to bude například ukázka canisterapie. Největší novinkou je však to, že Psí festival v Jičíně získal svého patrona. Herečka a dabérka Dana Syslová přijala nabídku stát se patronem akce a přijede do Jičína i se svou fenkou Máňou, se kterou si zahrála v seriálu Ulice.

Festivalový den bude zakončen kulturním programem.

Sami vidíte, že se bude opravdu na co těšit, proto přijďte, ať už jste aktivní pejskaři či běžní majitelé psů, užít si 3. ročník Psího festivalu v Jičíně.

Vstup je povolen jak se čtyřnohým mazlíčkem, tak i bez něj.

Vstupné - 100,-, děti od 3 let - 20,-, děti do 3 let – zdarma.

Místo konání: Cvičák U Matějáku, Vrcha 159, Jičín.
Parkování: u zimního stadionu.  (Na Tobolce 323, Holínské Předměstí, 506 01 Jičín - 50.437425, 15.348104)

Facebook: Psí Festival v Jičíně (zde naleznete další informace - www.facebook.com/psifestivalvjicine/?fref=ts)

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete