Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ROKYTNÁFEST 2013

24.05.2013 - 25.05.2013 Rokytnice nad Rokytnou

ROKYTNÁFEST 2013 SE BLÍŽÍRokytnice nad Rokytnou – Do začátku 5. ročníku hudebního festivalu ROKYTNÁFEST 2013, konajícího se ve dnech 24. – 25.5.2013, už nezbývá mnoho času, prostě zahájení festivalové sezóny nejen na Třebíčsku je na dohled! Záměrně  uvádím nejen na Třebíčsku, protože akce se zkráceným názvem RF 2013 /rozuměj ROKYTNÁFEST 2013 – kompletní informace na www.rokytnafest.cz) je…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

ROKYTNÁFEST 2013 SE BLÍŽÍ

Rokytnice nad Rokytnou – Do začátku 5. ročníku hudebního festivalu ROKYTNÁFEST 2013, konajícího se ve dnech 24. – 25.5.2013, už nezbývá mnoho času, prostě zahájení festivalové sezóny nejen na Třebíčsku je na dohled! Záměrně  uvádím nejen na Třebíčsku, protože akce se zkráceným názvem RF 2013 /rozuměj ROKYTNÁFEST 2013 – kompletní informace na www.rokytnafest.cz) je skutečně první akcí svého druhu na území celé Vysočiny. Takže se jedná o příležitost, kterak využít poslední květnový víkend k poslechu skvělé muziky a rozproudění odpočinutého těla při tanečních kreacích v nádherném areálu rokytnického koupaliště. A pokud i Vy stejně jako já  patříte k těm nedočkavým, přináším Vám aktuální a čerstvé informace ze zákulisí festivalu.

Již potřetí v řadě se tato dvoudenní akce uskuteční na louce v malebném  areálu  koupaliště v Rokytnici nad Rokytnou, ( dříve akce probíhaly na sokolské zahradě uprostřed obce, poznámka. ) Na velkém podiu se v průběhu pátku a soboty vystřídají takové kapely, jejichž ohlasy a renomé již dávno překonaly hranice celé České republiky, však posuďte sami: například zde vystoupí 7-násobný Zlatý slavík a pro rok 2013 dokonce absolutní Zlatý slavík na Slovensku skupina DESmod, poté 3-násobný Zlatý slavík České republiky bez hranic skupina NO NAME, dále pardubická formace VYPSANÁ FIXA s nezaměnitelným zpěvákem Michalem Maredou alias Mardim, , skupina NEBE, jejímž managerem a duchovním otcem je osobně Richard Krajčo – frontman skupiny Kryštof  – a tak bych mohl pokračovat dále.

Jak je vidět, pořadatelé z 1.SK (fotbalisté)  nám nabídli takovou porci  kvalitní muziky, kterou letos na Třebíčsku asi hned tak neuslyšíme. Na své si tak určitě přijdou jak mladí lidé, tak i ročníky, které pamatují občanský průkaz jako knížečku. Na co dále se ještě mohou návštěvníci festivalu těšit? Například na nepasterované pivo z tanku! Ano, je to skutečně tak, protože se pořadatelům podařila před 3 lety navázat vzájemná spolupráce s pivovarem JEŽEK a toto 11-ti stupňové charismatické poctivé pivo nahořklé chuti opravdu proudí ve velkoplošných stanech přímo z přistavených  tanků do kelímků.  Dalším neoddiskutovatelným argumentem , proč jít do Rokytnice, je fakt, že zde prostě neuvidíte stánky s občerstvením jako na jiných akcích podobného druhu. Jídlo a pití je zde totiž zajištěno z domácích zdrojů, a tak si všichni,  co zde byli v minulých letech, pochvalují, že to je jako od maminky. Prostě něco jiného, než jinde. I v tom je RF výjimečný. A tak je to správně, je to dobrá cesta, po níž se pořadatelé vydali. Chce to jen vydržet.

Organizátoři  rovněž nabídli před lety možnost ubytování či přespání  návštěvníkům, kteří přijedou z větší dálky a ti toho beze zbytku využili. Přímo za areálem je vybudováno střežené stanové městečko s vlastním sociálním zařízením a ranní sprcha s teplou vodou či hygiena v kabinách místních fotbalistů je také samozřejmostí.  A ptáte se co za to? Odpovědí mi bylo jen pokrčení ramen a odpověď nic, protože tohle by prý měla být samozřejmost, aby se lidé rádi vraceli tam,  kde je jim tak nějak dobře.   Takže co k tomu dodat? Pro mě jednoznačně palec nahoru a už se moc  těším,  takže na brzkou shledanou v Rokytnici nad Rokytnou...

Předprodej lístků za zvýhodněnou cenubyl zahájen 1.4.2013, prodejní místa : Hudební nástroje Mijovič, Karlovo nám., Třebíč;  Restaurace "Na koupališti", Rokytnice nad Rokytnou;  Oděvy Kratochvíl, Jihlavská brána, Třebíč; Restaurace PHIASCO, Třebíč,   v sítích TICKETSTREAM a TICKETPRO.

Za pořadatele Jarda Novák

Mapa

Další akce v okolí

Agentura Fanny Praha: Sexem ke štěs…

03.04.2024 - 03.04.2024
Národní dům, Karlovo…

Pikantní komedie o ochladlých vztazích a sexcoachingu.

Wohnout - Unplugged 2024 - Třebíč

06.04.2024 - 06.04.2024
Divadlo Pasáž,…

Wohnouti vyráží na turné do divadel !!

Thomas Atlas Soul Band 2024 - Třebíč

10.04.2024 - 10.04.2024
Národní dům, Karlovo…

Bluesový koncert.

Pocta houslím 2024 - Třebíč

11.04.2024 - 11.04.2024
Foyer divadla Pasáž,…

III. koncert Kruhu přátel hudby

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete