Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

S Outletem po Moravskoslezském kraji - Ostrava

12.06.2020 - 14.06.2020 Ostrava

Není důvod letos oplakávat dovolenou u moře, protože samotný Moravskoslezský kraj nabízí spoustu zábavy a cestovatelských aktivit na kole, pešky, vlakem či autem. Jak na dovolenou v kraji vám poradí Outlet Arena Moravia o víkendu 12. – 14. června, během kterého navíc startují Letní outletové výprodeje se slevou až 80 %.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Outlet Arena Moravia
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město

Fotogalerie k článku

"První" slevový víkend s bohatým doprovodným program je tady! O víkendu 12. až 14. června jsme připravili akci "S Outletem po kraji", která vás dozajista namotivuje na letní dovolenkovou atmosféru. Hlavní program akce se koná v sobotu 13. června od 10:00 do 19:00, avšak slevy budou v obchodech celé tři dny!

Doprovodný program bude plný napínavých soutěží o hodnotné ceny. To vše samozřejmě za respektování bezpečnostních pravidel daných v souvislosti s COVID-19, protože zdraví náš všech je u nás na prvním místě.

Partnery akce jsou například Golfpark Lhotka, který si připravil stan s golfovou atrakcí a přislíbil profi golfového trenéra. Ostravská CoolKára, oblíbená půjčovna cestovních dodávek kamkoli, kola KTM s prezentací motorek a elektrokol, které si můžete i sami otestovat či stále oblíbenější Stezka Valašska a mnoho dalších.

Těšit se můžete na zajímavé tipy na dovolenou, přestavení stále populárnější dovolené v karavanu, zjistíte jaký gril, stan či oblečení na turistiku, na procházku či do města byste měli mít a navíc s extra dodatečnou slevou.

Výhodně nakoupíte sportovní oblečení značky Adidas, Alpine Pro, Hannah, Hi-Tec a Puma se slevou až 50 % z outletových cen. Plavky značky Calvin Klein si pořídíte se slevou 20 %, volnočasové oblečení značky Bushman se slevou 70 %, všechny šperky značky Michael Kors se slevou až 70 % v prodejně Klenoty Aurum, kosmetiku a parfémy značky Fann Parfumerie se slevou až 48 % či získáte extra slevy na nákup značky Desigual, Tom Tailor a mnoho dalších.

"Akce Outletem po kraji má pomoci podpořit zajímavé místní lokality a zdejší turistický ruch a samozřejmě možnost našim zákazníkům zažít jejich dovolenou snů. Proto chtějí-li si pořídit výhodně kolo nebo elektrokolo, nový stan, outdoorové oblečení nebo třeba gril či golfové hole, budou u nás o červnovém víkendu na správné adrese," říká Šárka Kreissová, marketingová manažerka ostravského outletu.

Inspiraci a slevu objeví každý malý i velký cestovatel! Přijďte se o tom přesvědčit do OUTLET ARENA MORAVIA, kde bezpečně nakupujete pod širým nebem!

Už se na vás těšíme!

OUTLET ARENA MORAVIA

Mapa

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Kmotra SMRT 2024 - Jiříkov

04.05.2024 - 08.05.2024
Sovinec

Dobývání hradu Sovinec.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

09.05.2024 - 09.05.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

16.05.2024 - 16.05.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete