Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Skialpujfest 2023

19.01.2023 - 22.01.2023 Pec pod Sněžkou

Vyrazte za nevšedními zážitky na Skialpujfest 2023.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pec pod Sněžkou | V termínu od 19. – 22. ledna 2023 se horské středisko Pec pod Sněžkou promění v centrum skialpinismu. Festival Skialpujfest je určen úplně pro každého, a tak nezáleží na tom, jestli s tímto sportem teprve začínáte, nebo už jste zkušení skialpinisté. Nabitý program nabídne celodenní workshopy s respektovanými a zkušenými horskými vůdci, odborné přednášky, testy vybavení, společné výlety nebo Noc tuleních pásů, což je největší skialpový závod v Česku. Jako partner této akce připravil INTERSPORT Pec pro své zákazníky 25% slevu na skialpové vybavení, a to pouze v termínu konání festivalu.

V kouzelné atmosféře krkonošských chat vám své znalosti předají skuteční odborníci, jako je třeba Radoslav Groh, Peter Purda, Ondřej Novák nebo Milan "Piso" Pisarčík a mnoho dalších. Během přednášek se dozvíte o skialpech vše pro to, abyste si tento sport mohli užívat plnými doušky. Školitelé vás zasvětí třeba do problematiky skialpinistické výbavy, zásad plánování túry, první pomoci v lavinovém závalu a dalších témat souvisejících s pohybem v horách. Vrcholem celého festivalu bude Noc tuleních pásů. To je největší skialpový závod v České republice, který navíc probíhá po setmění, což dodává celému soutěžení neopakovatelnou atmosféru. Pokud si na závod netroufáte, můžete se připojit k Ondřeji Moravcovi a Jiřímu Langmajerovi, kteří vás vezmou na pohodovou procházku po nočních Krkonoších.

Více informací najdete na Skialpujfest a na webové stránce SportPec. Nabídku skialpového vybavení najdete i na webových stránkách www.intersport.cz.

 

 

Mapa

Další akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete