Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hrad Kost

30.09.2017 - 01.10.2017 Libošovice

Již posedmé jsme pro Vás připravili poslední víkend v září jedinečný Slacklinový festival. Jedná se o unikátní akci, která je k vidění pouze na hradě Kost. Představí se vám zde stovka účastníků z celého koutu světa, která předvede své dovednosti na slack lajnách.A co je vlastně slackline? Slackline, zkráceně označovaný jako slack je balancování, chození a skákání na popruhu ukotveném mezi dvěma…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Již posedmé jsme pro Vás připravili poslední víkend v září jedinečný Slacklinový festival. Jedná se o unikátní akci, která je k vidění pouze na hradě Kost. Představí se vám zde stovka účastníků z celého koutu světa, která předvede své dovednosti na slack lajnách.
A co je vlastně slackline? Slackline, zkráceně označovaný jako slack je balancování, chození a skákání na popruhu ukotveném mezi dvěma body. Oproti klasické chůzi po provazu není popruh na slackline natažený napevno, ale je více nebo méně pružný.

V případě hradu jsou tyto slackliny umístěny na hlavním nádvoří, na parkáně, z kuchyně na protější skály a všemožně v Plakánku. Pokud by vás chození natolik zaujalo, můžete si na nízké krátké lajně umístěné na hradě tento sport sami vyzkoušet.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete