Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Slavkovský Sklepmistr - Zámek Slavkov u Brna

02.08.2012 - 30.09.2012 Slavkov u Brna

Příjemně chladivé prostory zámeckého podzemí se v průběhu srpna a září zaplní výstavou uměleckých řemesel a umění. "Slavkovský sklepmistr", jak je výstava nazvána, bude k vidění od 2. srpna do 30. září 2012.Na výstavě se vám představí přední čeští umělci a tvůrci zabývající se uměleckým řemeslem, mezi něž patří Jan Bružeňák, Michal Plíhal, Radka Kuželová, Petr Ševčík či Pavel…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Slavkov u Brna,
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Slavkov u Brna

Fotogalerie k článku

Příjemně chladivé prostory zámeckého podzemí se v průběhu srpna a září zaplní výstavou uměleckých řemesel a umění. "Slavkovský sklepmistr", jak je výstava nazvána, bude k vidění od 2. srpna do 30. září 2012.

Na výstavě se vám představí přední čeští umělci a tvůrci zabývající se uměleckým řemeslem, mezi něž patří Jan Bružeňák, Michal Plíhal, Radka Kuželová, Petr Ševčík či Pavel Zouhar.

Budete si moci prohlédnout výrobky z keramiky, keramické plastiky, keramiku raku, umělecké sklo, uměleckou litinu, klasické obrazy a další druhy exponátů. Výstava bude prodejní, proto si budete moci domů odnést příjemné doplňky vaší domácnosti, které budou nejen esteticky vhodné, ale i užitečné.

Srdečně vás zveme také na vernisáž výstavy, která se za přítomnosti vystavujících umělců a hostů uskuteční na nádvoří slavkovského zámku 2. srpna 2012 v 17.00 hodin. Jako doprovod zahrají a zazpívají Katka a Dalibor Štruncovi, neboli kapela Cimbal Classic. Můžete se těšit na další doprovodný program včetně soutěže o drobné ceny.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete