Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Slavnostní otevření dětského hřiště - Brno

06.10.2018 Brno

Nové hřiště v Brně: děti zabaví sloní máma i krokodýlSlavnostní otevření dětského hřiště s originálními atrakcemi v podobě Sloní mámy a Krokodýla na pružinách, bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, skvělé jídlo i pití a zkulturnění areálu na Kraví hoře - na to vše se můžete těšit v sobotu 6.10. od 11:00 do 18:00 v areálu KRAVÍ HORA LIDEM. Hřiště najdete za autoservisem na Kraví hoře.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kraví Hora, Brno
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město
Obec
Brno

Fotogalerie k článku

Nové hřiště v Brně: děti zabaví sloní máma i krokodýl


Slavnostní otevření dětského hřiště s originálními atrakcemi v podobě Sloní mámy a Krokodýla na pružinách, bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, skvělé jídlo i pití a zkulturnění areálu na Kraví hoře - na to vše se můžete těšit v sobotu 6.10. od 11:00 do 18:00 v areálu KRAVÍ HORA LIDEM. Hřiště najdete za autoservisem na Kraví hoře. Vstup je zdarma.

Akce začne sestavením dětského hřiště a bude pokračovat celou plejádou atrakcí. Klaun Čiko a jeho Lepší svět nadchne i ty děti, které se obyčejně klaunů bojí. Pokud vás doma tíží přebytečný odpad, nebo naopak pátráte po utajených pokladech, určitě si nenechte ujít bleší trhy Dobrá karma. V Instax fotokoutku se budete moct nejen vyfotit, ale taky vyhrát foťák Instax Mini 9 a další zajímavé ceny. Děti si užijí malování na obličej Petr a Leontýnka, zatímco dospělé zabaví Artesvět výtvarný workshop nebo Nesemese. Během přednášky o elektrosmogu se dozvíte o léčivých vibracích a elektrosmogu. Lovemusic přiveze krásné věci s duší a také oblíbeného DJ Marthyho, experta na vytváření uvolněné atmosféry pozitivní hudbou. Po šesté hodině večerní vás příjemně vyladí koncert léčivých tónů.

Nejenom kulturou živ je ale člověk a na své si přijdou i gurmáni. Budete moci ochutnat to nejlepší z moravského gastra. Chilli dobroty, čerstvé bagety a vynikající dezerty rodinné manufaktury Sokolíci, čokoládu 1.brněnské čokoládovny, domácí koblížky Running Donuts a MyRaw Food Brno. O pitný režim se postarají malé pivovary LuckyBastard a Pivovar Květnice, Káva na Knopp a Justwine.

Otevření veřejně přístupného dětského hřiště má na triku nezisková organizace 8D z.s., která už několik let pracuje na rozvoji lokality Kraví hory jako odpočinkové zóny. Projekt probíhá pod záštitou primátora města Brna. Cílem je revitalizace chátrajícího areálu autoservisu na konci Rybkovy ulice a celkové zkulturnění a otevření Kraví hory veřejnosti. Kraví hora by se měla stát krásným a podnětným prostorem pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce. Projekt KRAVÍ HORA LIDEM se těší podpoře městské části Brno Střed a je v souladu s územním a regulačním plánem.

Ihned po otevření dětského hřiště bude zahájena stavba chodníčku propojujícího západní a východní část Kraví hory. Následovat bude vznik čajovny s vyhlídkovou terasou, prostoru pro pořádání kulturních a vzdělávacích akcí, zážitkové environmentální zahrady, přírodního dětského hřiště a kreativní dílny. Vzniknou zde nová pracovní místa, ve kterých najdou uplatnění i zdravotně a sociálně znevýhodnění.

Mapa

Další akce v okolí

PONOŘ SE aneb oslava 3. narozenin d…

04.05.2024 - 04.05.2024
areál Nové Zbrojovky…

Dvě představení a workshopy. Určeno pro děti od 6 let a jejich rodiče. Kde: Industra a její okolí (Lazaretní 925/9,…

Letní Víno z blízka: večer se spolk…

16.05.2024 - 16.05.2024
Otevřená zahrada,…

Přijďte 16. května 2024 prozkoumat zákoutí Otevřené zahrady v Brně se sklenkou v ruce a užít si pohodový večer s vinaři…

Piknik festival Brno 2024

18.05.2024 - 18.05.2024
Brno

Piknik Festival poprvé v Brně! Připravte si nejen chuťové pohárky, čeká vás taky mnoho zábavy!

Závody Spartan 2024 ovládnou Brno

18.05.2024 - 19.05.2024
Brno

Rychlá auta a vůně benzínu tentokrát půjdou stranou, Masarykův okruh v Brně se stane dějištěm zcela jiných závodů.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete