Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Slezskoostravský Rockfest

02.06.2018 Ostrava

Během své existence si Slezskoostravský Rockfest získal velkou popularitu mezi obyvateli Ostravy a jejího blízkého okolí. Tento jednodenní klubový rockmetalový hudební festival se koná na Slezkoostravském hradě, kde jsou pro milovníky kvalitní hudby připraveny dvě speciální scény (Nádvoří STAGE a Aréna STAGE).Rockový festival na hraděKromě tradiční hvězd rockové a metalové hudby z celé republiky…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Slezskoostravský hrad
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město
Obec
Ostrava

Fotogalerie k článku

Během své existence si Slezskoostravský Rockfest získal velkou popularitu mezi obyvateli Ostravy a jejího blízkého okolí. Tento jednodenní klubový rockmetalový hudební festival se koná na Slezkoostravském hradě, kde jsou pro milovníky kvalitní hudby připraveny dvě speciální scény (Nádvoří STAGE a Aréna STAGE).

Rockový festival na hradě

Kromě tradiční hvězd rockové a metalové hudby z celé republiky svůj festivalový prostor dostávají i regionální klubová seskupení a mládežnické hudební soubory. Během jednoho z posledních srpnových dnů se zde od dopoledních hodin uskutečňuje nabitý program, na kterém nechybí vystoupení hudebních dětských a mládežnických souborů, produkce rockových kapel či mnoho dalších atraktivních soutěží a akcí pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Těšit se můžete na kvalitní občerstvení, kreativní workshopy či tradičního moderátora, kterým je oblíbený Ruda z Ostravy. Slezkoostravský Rockfest je pořádán Občanským sdružením Kultura pro Slezskou Ostravu a vstupenky na něj seženete v tradičních sítích internetových předprodejů. 

Slezskoostravský Rockfest 2018

11. ročník Slezskoostravského Rock-Festu Open Air se bude konat na třech podiích - Nádvoří STAGE, Aréna STAGE a Loděnice pod hradem, kde bude také probíhat doprovodný program festivalu.

Rockmetalový open air festival Ostravska nabídne žánrově bohatou přehlídku zajímavých interpretů, kde nebudou chybět špičky domácí hudební scény, mladé talentované formace i speciální hosté ze zahraničí. Součástí festivalu budou doprovodné akce i atrakce pro děti a mládež - dětská zóna.
V průběhu akce budou zajištěny prodeje občerstvení, workshopy a jiné aktivity…

Pozvání na Slezskoostravský Rock-Fest 2018 již přijaly tyto kapely:

ARAKAIN * TRAKTOR * ALKEHOL * DEBUSTROL * TÖRR * GATE CRASHER * PORTA INFERI * PUBLIC RELATION * KAPRIOLA * AHARD a další se připravují…

Vstupné

290,- Kč

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Královský košt Ostrava 2024

01.11.2024 - 01.11.2024
Kulturní centrum Akord…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete