Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Špalíček Fest 2018 - Cheb

02.06.2018 Cheb

V západočeském městě Chebu vznikla před několika lety báječná tradice pořádání hudebně zábavného festivalu "Špalíček fest", který se za několik ročníků stal jednou z nejpopulárnějších kulturních akcí pořádaných v tomto historickém městě. Na konci měsíce května se na chebském náměstí Krále Jiřího z Poděbrad schází několik tisícovek lidí, pro které je připraven zábavný a poutavý program.Na co se…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
náměstí Krále Jiřího z Poděbrad
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

V západočeském městě Chebu vznikla před několika lety báječná tradice pořádání hudebně zábavného festivalu "Špalíček fest", který se za několik ročníků stal jednou z nejpopulárnějších kulturních akcí pořádaných v tomto historickém městě. Na konci měsíce května se na chebském náměstí Krále Jiřího z Poděbrad schází několik tisícovek lidí, pro které je připraven zábavný a poutavý program.

Na co se můžete těšit

Během odpoledních hodin sem zamíří zvláště rodiny s malými dětmi, které se mohou těšit na pohádková vystoupení veselých divadelníků, kouzelné triky mystických kabaretiérů, zábavné soutěže o zajímavé ceny, pouťové atrakce i stánky se sladkými laskominami.

Večerní program je pak již věnován spíše dospělým návštěvníkům, zvláště pak milovníkům popové a rockové hudby. V minulých letech se na místním improvizovaném pódiu představili například David Koller, Anna K., Marie Rottrová či Yvetta Blanarovičová. Snad jedinou překážkou pro nasání unikátního zážitku by tak mohly být komplikace spojené se špatným počasím, které se však chebskému náměstí v příštím ročníku zajisté vyhne. Tak tedy těšíme se na Vás a přejeme co nejpříjemnější zábavu.

Špalíček Fest 2018

 

 

Mapa

Další akce v okolí

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Komentovaná prohlídka 2024 - Cheb

18.04.2024 - 18.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve na komentovanou prohlídku k výstavě Zbyňka Illka: 7x10.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete