Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Šperkařský workshop XVII.

13.05.2023 Volyně

Již tradiční akce s více než třiceti dílnami různých technik výroby, ukázkami složitějších řemeslných šperkařských technik a obrovským výběrem kvalitních výrobků. Největší šperkařská akce v Čechách!

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pozvaní jsou profesionální šperkaři, kteří pracují různými technikami. Nahlédněte s námi pod pokličku jejich tvorby! Workshop je veřejný, přijďte si s námi vytvořit vlastní šperk, materiál bude k dispozici za přiměření poplatek. Zvány jsou všechny věkové kategorie, budou připraveny dílny různých obtížností a zaměření – od snadných, určených i dětem prvních tříd, až po ty nejnáročnější, v kterých se i zkušeným ženám zamotají ruce... Hotová díla nejen z workshopu, ale i ze skladů oslovených tvůrců si zde můžete zakoupit.

Ideální místo pro nákup originálních dárků! Budete si moci koupit: šperky kované, zalité pryskyřicí, vyrobené ze starých vidliček a zbytků hodinek, z papíru, korálků, fima, smaltované, tepané, drátkované, plstěné, z keramické hmoty, papírmaše, plastové, hliníkové, malované... Zkusit si budete moci vyrobit šperky drátkované, plstěné, z papírové hmoty, z korálků, z minerálů, z papíru, keramické hmoty a vysypávat pískované obrázky. Na workshopu si budete moci koupit i materiál k domácí tvorbě.

Vstup zdarma.
 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete