Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Kozel

24.09.2017 Šťáhlavy

Od září 2009 hrál Spirituál kvintet neuvěřitelnou PADESÁTOU SEZONU!Myslíme, že je to číslo, kterého jsme dosáhli jako první kapela svého druhu u nás a jistě ani jinde to podobnými výročími nehýří. Samozřejmě si považujeme toho, že – řečeno s obrozenci – nás "velebné kmety" osobně (nebo u mladších členů služebně) pořád hraní a zpívání baví, živí naše rodiny a umožňuje nám setkávání s vámi, našimi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Kozel
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-jih
Obec
Šťáhlavy

Fotogalerie k článku

Od září 2009 hrál Spirituál kvintet neuvěřitelnou PADESÁTOU SEZONU!

Myslíme, že je to číslo, kterého jsme dosáhli jako první kapela svého druhu u nás a jistě ani jinde to podobnými výročími nehýří. Samozřejmě si považujeme toho, že – řečeno s obrozenci – nás "velebné kmety" osobně (nebo u mladších členů služebně) pořád hraní a zpívání baví, živí naše rodiny a umožňuje nám setkávání s vámi, našimi posluchači.

Víme, že hrát padesát let samo o sobě není žádná velká zásluha a také se opravdu snažíme, abychom nežili z podstaty a donekonečna neomílali písničky, které se líbily kdysi. Někdy musíme dokonce zklamat ty z vás, kteří naše staré písně žádáte. Nezlobte se, my ale opravdu chceme pro sebe i vás vyhledávat a tvořit další, nové a jak věříme stejně pěkné písničky, jako byly ty, které si můžete dokolečka poslouchat z našich starých nahrávek. I v současné sestavě chce být každý sám za sebe, předvádět to, čím on obohatil naše možnosti a tak nikoho nenutíme, aby zpíval písničky, které proslavili Nedvědi, Karel Zich, Olda Ortinský či ještě sestava prvních průkopníků s Odettkou či Hadrabkou a Thorovským.

Vstupné

4.–5. řada 500 Kč, 6.–15. řada 400 Kč, 16.–25. řada 300 Kč

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete