Statistika našeho portálu

  • 102 248 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport Club 2000

28.09.2013 Kadaň

Je tu babí léo a s ním i naše pravidelná sportovní akce Kadaňské babí léto. Srdečně vás zveme do Kadaně, do krásného prostředí u řeky Ohře, na Nábřeží Maxipsa Fíka. Těšit se můžete na pochod Nordic Walking.Připravíme trasy 5 a 9 km po malebném kolí královského města Kadaň, občerstvení na trase je samozřemostí.Registrovat se je možné na adrese ivana.dobisova@tiscali.cz (požadujeme jméno, příjemní,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Je tu babí léo a s ním i naše pravidelná sportovní akce Kadaňské babí léto. Srdečně vás zveme do Kadaně, do krásného prostředí u řeky Ohře, na Nábřeží Maxipsa Fíka. Těšit se můžete na pochod Nordic Walking.

Připravíme trasy 5 a 9 km po malebném kolí královského města Kadaň, občerstvení na trase je samozřemostí.

Registrovat se je možné na adrese ivana.dobisova@tiscali.cz (požadujeme jméno, příjemní, rok narození, město bydliště a trasu 5 nebo 9 km), nebo až v Kadani, v den konání od 12:00 hod.u hotelu Split (www.hotel-split.cz).

Pokud stále ještě nevlastníte hole Nordic Walking, zapůjčíme vám je zcela zdarma. Půjčovna holí značky LEKI vám bude k dispozici. Zájemci si budou moci hole po akci za zvýhodněnou cenou zakoupit.

Děti se také mohou těšit, po celé odpoledne mohou dovádět na nafukovacích atrakcích, mohou si nechat pomalovat obličej a v 15:30 je překvapí kouzelník se svojí čarovnou show. Následně vyhlásíme vítěze pochodu a připravíme oblíbenou tombolu. Ceny dodají naši poartneři, společnost Whirlpool, Katos Logistics, Lázně Jáchymov a Česká asociace Nordic Walking se značkou LEKI.

Celé sootní odpoledne s námi můžete prožít zcela zdarma, nevybíráme žádné poplatky, protože Kadaňské babí léto se těší finančí podpoře Ústeckého kraje.

Již brzy nashledanou v Kadani! Za pořadatele Sport Club 2000 Ivana Dobišová

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete