Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Šumavský skimaraton

24.02.2018 - 25.02.2018 Horská Kvilda

Vyznavači běhu na lyžích mají v kalendáři jistě již dlouho dopředu zaškrtnuto červenou tužkou únorové datum Šumavského skimaratonu, který každoročně prověří fyzickou připravenost i psychickou odolnost profesionálních závodníků i nadšenců z řad amatérských lyžařů.Stopa pro život na Šumavě Závod je zařazen do kalendáře FIS a je součástí série Euroloppet a Ligy dálkových běhů. Dvoudenní program celé…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Vyznavači běhu na lyžích mají v kalendáři jistě již dlouho dopředu zaškrtnuto červenou tužkou únorové datum Šumavského skimaratonu, který každoročně prověří fyzickou připravenost i psychickou odolnost profesionálních závodníků i nadšenců z řad amatérských lyžařů.

Stopa pro život na Šumavě

Závod je zařazen do kalendáře FIS a je součástí série Euroloppet a Ligy dálkových běhů. Dvoudenní program celé sportovní akce započíná sobotními závody volnou technikou ( děti - 1 km, 2 km, 5 km, 8 km, dospělí - 23 km) a graduje nedělními běhy  technikou klasickou (dospělí - 23 km, 43 km). Tratě jednotlivých závodů provedou sportovce nádherným prostředím Národního parku Šumava, přičemž start i cíl se nachází v prostředí romantické Kvildy. Závodníci se po skončení závodu mohou těšit na vyhřívaný stan, teplé jídlo v mnoha variantách či vyhřívanou převlékárnu.

Pro nejmladší návštěvníky Šumavského skimaratonu je připraveno množství doprovodných her, samostatné dětské závody či školička lyžování. V ceně startovného je i originální upomínkový předmět (čepice s logem série Stopa pro život), energetická tyčinka a další reklamní předměty.

Šumavský skimaraton - rok 2018

Těšíme se na vás ve dnech 24. - 25. února 2018.

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete