Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Švýcarské jaro na náměstí v Třeboni

16.03.2013 Třeboň

V roce 2013 si připomínáme 20 let od uznání České republiky Švýcarskem jako samostatného státu. Příchod tohoto kulatého výročí inspiroval k organizace akce "Švýcarské jaro", která připomíná dobré a přátelské vztahy mezi oběma zeměmi.Švýcarské velvyslanectví v Praze připravilo na březen 2013 ve spolupráci se svými českými a švýcarskými partnery multižánrový program, který bude probíhat…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Třeboň, Masarykovo náměstí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

V roce 2013 si připomínáme 20 let od uznání České republiky Švýcarskem jako samostatného státu. Příchod tohoto kulatého výročí inspiroval k organizace akce "Švýcarské jaro", která připomíná dobré a přátelské vztahy mezi oběma zeměmi.

Švýcarské velvyslanectví v Praze připravilo na březen 2013 ve spolupráci se svými českými a švýcarskými partnery multižánrový program, který bude probíhat nejenom v Praze, ale i vybraných městech České republiky. Cílem projektu  je přiblížit Švýcarsko České republice a českému obyvatelstvu a podpořit výměnu názorů a dialog mezi oběma zeměmi.

Součástí "Švýcarského jara" jsou i vycházky nordic walking, které se uskuteční ve 3 městech. Olomouc, Třeboň a Praha.

První zastavení se uskuteční 9. března mezi 10 - 15h bude první zastavení v Olomouci na výstavišti Flora u pavilonu E. Následovat bude 16. března jihočeská Třeboň a minitour nordic walking zakončíme v Praze, 23. března.

Na všech akcích se můžete těšit na výuku techniky nordic walking. Samozřejmostí je možnost bezplatného zapůjčení holí a vyzkoušení na vytyčené trase.

Součástí také bude prezentace švýcarských firem spolu s ochutnávkami. Pro všechny soutěživé bude přichystán i vědomostní kvíz o Švýcarsku s možností vyhrát drobné odměny.

Akce je zdarma

Těšíme se na vás!

Bohatý výběr akcí, dětských, akcí na hradech a zámcích, v muzeích, historických, folklorních, gastronomických atd., po celé České republice najdete zde

Děkujeme vám za přízeň.

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete