Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Táborský reprezentační ples

22.02.2020 Tábor

Hotel Palcát Vám přináší jedinečnou příležitost, stát se součástí slavnostního večera, k příležitosti 600. výročí založení města Tábora.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Prostory hotelu Palcát budou slavnostně nazdobeny a o výjimečnou atmosféru se postará plejáda známých umělců. Celým večerem Vás bude provázet moderátorka Mahulena Bočanová a 18 členný Orchestr Karla Vlacha se svými sólisty, které v průběhu večera doplní Monika Absolonová a Bohuš Matuš. Spolu s nimi se na pódiu objeví další hvězdy galavečera jako je Jiří Korn, trio La Gioia, které je spojením operní a populární hudby, Kamil Střihavka. Za doprovodu operní pěvkyně Karolíny Berkové vystoupí sólisté Baletu Národního divadla.

O dobrou zábavu v Clubu BarBar se postará DJ Martin Hrdinka, v restauraci Illusion Martin Maxa a v Music baru Havana táborská formace Covertrio+.

Řízenou degustací vín Vás provede sommeliér v prostorách Lobby baru.

Na hlavním sále, k výjimečné atmosféře, přispěje i slavnostní výzdoba, včetně kulatých stolů, květinové výzdoby a osobního číšníka, který se o Vaši spokojenost bude starat během celého večera.

Věříme, že všechny hosty potěší pestrá hudební nabídka a také možnost vybrat si hudební žánr odpovídající Vaší náladě. Neopakovatelná atmosféra se bude linout z pěti sálů hotelu Palcát. Hotel Palcát se stane místem setkání…

Mapa

Další akce v okolí

Pivní Slavnosti Myslkovice 2024 - T…

24.08.2024 - 24.08.2024
Zámecký park

Šestý ročník open air festivalu v zámeckém parku v Myslkovicích.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete