Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

To nejlepší nakonec a Derniéra 2014

30.08.2014 - 31.08.2014 Zvole

ŠIKLŮV MLÝN KONČÍ SEZÓNU 2014, BUĎTE U TOHOKonec prázdnin se blíží a s ním i konec sezóny na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. V sobotu si můžete naposled užít veškerý program a všechny atrakce, které tento největší přírodní zábavní areál v České republice nabízí. Již po celý týden může každý z našich návštěvníků hlasovat o nejlepší hru či o nejsympatičtějšího herce i herečku přímo u pódia…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Westernové městečko Šiklův Mlýn Zvole nad Pernštejnem
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

ŠIKLŮV MLÝN KONČÍ SEZÓNU 2014, BUĎTE U TOHO

Konec prázdnin se blíží a s ním i konec sezóny na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. V sobotu si můžete naposled užít veškerý program a všechny atrakce, které tento největší přírodní zábavní areál v České republice nabízí. Již po celý týden může každý z našich návštěvníků hlasovat o nejlepší hru či o nejsympatičtějšího herce i herečku přímo u pódia na náměstí městečka. V sobotu pak bude velké vyhlášení. Přijďte i Vy podpořit své favority v tak trochu parodii na "Oscarové ceny " pod názvem Zlatý Šiklák. Večerní rozloučení s Vámi diváky herci jistě opepří nějakou tou zábavnou vsuvkou a scénkou. Nedělní program je pak očekávaným momentem nejen skalních fanoušků. Celý den je ve znamení "Šiklův mlýn tak trochu vzhůru nohama". Herci si prohodí role a změní již tak humorná vystoupení na naprosto bláznivá představení. Konec sezóny bude na Šiklově mlýně jak jinak než ve znamení smíchu.

Sobotní denní program začíná v 10 hodin na náměstí westernového městečka. Již o půl 12 na Vás čeká první vystoupení v největším přírodním westernovém amfiteátru v České republice a to humorné divadlo o karbaníkovi Jimovi, který stihl prohrát veškerý lup dříve, než se stihl rozdělit se svými kumpány. Těm se to samozřejmě nelíbilo a tak si pro Jima přišli rovnou do věznice. Po 14. hodině se pak v amfiteátru seznámíme se světem kovbojů a kovbojek a podíváme se na krásnou souhru koně a cvičitele. Samozřejmě nebude chybět vystoupení oblíbené lamy Sancho, poníků i našeho nového psího kamaráda Agiho to vše ve Zvířecí a westernové show. Před pátou hodinou se opět sejdeme v amfiteátru, abychom shlédli krásný dramatický dojemný příběh "Návrat". Bitva u Little Bighorn právě skončila. Malé městečko je však stále sužováno utlačovatelem z řad svých obyvatel, který má zastání ve své bandě. Po několika letech se z války vrací George se svou indiánskou ženou, což se zásadně nelíbí novým vládcům městečka a začne válka. Celý den se završí již zmiňovaným Zlatým Šiklákem.

Nedělní den " Derniéra" je pak takovým ohlednutím za sezónou v tom nejbláznivějším provedení, které si jen dokážete představit.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Polnička

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete