Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tomáš Klus - Dolní Lomná

01.08.2013 Dolní Lomná

TOMÁŠ KLUS a jeho cílová skupina uvádějí samostatné letní open air koncerty "KONEČNĚ VENKU”.Po úspěšném česko-slovenském turné se Tomáš Klus a jeho cílová skupina připravuje na sérii sedmi samostatných open air koncertů nazvaných "KONEČNĚ VENKU".Část výtěžku z prodeje vstupenek půjde na podporu Studia OÁZA (více info zde: http://www.studio-oaza.org/kdo-jsme/), které je neziskovou organizací a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Areál Matice slezská, Dolní Lomná
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Dolní Lomná

Fotogalerie k článku

TOMÁŠ KLUS a jeho cílová skupina uvádějí samostatné letní open air koncerty "KONEČNĚ VENKU”.

Po úspěšném česko-slovenském turné se Tomáš Klus a jeho cílová skupina připravuje na sérii sedmi samostatných open air koncertů nazvaných "KONEČNĚ VENKU".

Část výtěžku z prodeje vstupenek půjde na podporu Studia OÁZA (více info zde: http://www.studio-oaza.org/kdo-jsme/), které je neziskovou organizací a zaměřuje se na kulturní, vzdělávací a umělecké aktivity pro lidi s mentálním postižením.

Tomáš Klus ke spolupráci se Studiem OÁZA dodává: "Tak trochu jsem tušil, že náš svět není úplně v pořádku. Když mi ale prostředí Oázy, plné Lásky a Upřímnosti, ukázalo, že lidé ještě umí Milovat a mluvit Pravdu, že se jim teď jenom říká Mentálně Postižení, rozhodl jsem se tento Svět ukázat co nejvíce Srdcím, která se ještě zdráhají otevřít..."

Tomáš Klus bude vystupovat společně s kytaristou Jiřím Kučerovským, na kontrabas je doprovodí Jan Lstibůrek a na cajon Petr Škoda.

Vstupné:

350,- Kč

Vstupenky můžete objednat

zde

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

 

Mapa

Další akce v okolí

Ladná Čeladná 2024 - Čeladná

02.08.2024 - 03.08.2024
Čeladná

Již podeváté se v podhůří Beskyd odehraje festival Ladná Čeladná a jako tradičně nabídne rozmanitý program pro mladší i…

Pivopění 2024 - Frýdek-Místek

02.08.2024 - 03.08.2024
Frýdek-Místek

První srpnový pátek & sobota 2024 bude opět ve znamení skvělé hudby, piva a jídla! Areál historické textilky Slezan na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete