Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Tour de Aleje - Přibyslav

14.07.2018 Přibyslav

V 11:30 od místního koupaliště mohou individuálně vyrazit malí i velcí cyklisté na rodinnou cyklojízdu (20 km). Připraveny pro ně jsou komentované zastávky v alejích, stromolezení s arboristy, pro děti hry a soutěže. Cyklistický hobby závod Tour de Aleje (30 km) startuje v 11 hodin od přibyslavské sportovní haly. Plán trasy lemuje co největší počet alejí, který účastníkům poskytne příjemný stín.…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V 11:30 od místního koupaliště mohou individuálně vyrazit malí i velcí cyklisté na rodinnou cyklojízdu (20 km). Připraveny pro ně jsou komentované zastávky v alejích, stromolezení s arboristy, pro děti hry a soutěže.

Cyklistický hobby závod Tour de Aleje (30 km) startuje v 11 hodin od přibyslavské sportovní halyPlán trasy lemuje co největší počet alejí, který účastníkům poskytne příjemný stín. Závod je měřen čipovou časomírou.

V cíli u rybníka Řeka čeká všechny účastníky doprovodný program z dílny partnerských organizací, výstava Chraňme aleje a koupání u MořeCeny pro účastníky závodu a vítěze v jednotlivých kategoriích věnovali místní firmy. 

Výtěžek celé akce je benefiční a bude využit na aktivity spojené s ochranou stromů a alejí v České republice (sázení nových alejí, natírání bezpečnostními pruhy, ekoporadna proti kácení, anketa Alej roku a další).

Aktuální informace zveřejňujeme i na našem webu http://aleje.org/tour-de-aleje - zde i registrace a plán trasy cyklozávodu

 

Mapa

Další akce v okolí

Hudební festival: Hrošení na Řece 2…

19.07.2024 - 20.07.2024
pláž rybníku ŘEKA v…

Hudební festivaly HROŠENÍ NA ŘECE mají vždy něco navíc - nyní vystoupení IRSKÝCH TANEČNIC! Samozřejmě nesmí chybět…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete