Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Severočeské muzeum v Liberci p. o.

01.10.2013 - 06.10.2013 Liberec

Týden s ježky v Severočeském muzeuPřijďte si prohlédnout výtvory dětí na téma "Ježek", hlasovat pro nejhezčí z nich a dozvědět se něco o životě ježků a o tom, co dělat, když je potkáme v přírodě. Akce pro první stupně základních škol i širokou veřejnost o životě ježků a péči o ně. V týdnu od 1. do 6. října si budou moci návštěvníci prohlédnout interaktivní koutek, kde se dozvědí základní…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Týden s ježky v Severočeském muzeu

Přijďte si prohlédnout výtvory dětí na téma "Ježek", hlasovat pro nejhezčí z nich a dozvědět se něco o životě ježků a o tom, co dělat, když je potkáme v přírodě.

Akce pro první stupně základních škol i širokou veřejnost o životě ježků a péči o ně. V týdnu od 1. do 6. října si budou moci návštěvníci prohlédnout interaktivní koutek, kde se dozvědí základní informace o ježcích, kdy ježci potřebují naši pomoc a jak jim ji můžeme poskytnout. Koutek bude součástí výstavy výtvarných prací o ježcích. Každý návštěvník bude moci hlasovat v několika kategoriích pro nejhezčí výtvor. Z odevzdaných hlasů bude při ukončení výstavy vylosován jeden, který získá malou odměnu. Samotná výstava dětských prací bude k vidění do 3. listopadu. Do výstavy se mohou zapojit všechny děti od 1. do 5. třídy ZŠ, nebo i celé třídní kolektivy. Stačí svůj výtvor doručit do 20. září 2013 do Severočeského muzea.
Akci pořádá muzeum ve spolupráci s organizací Český svaz ochránců přírody, základní organizace 36/02 při správě CHKO Jizerské hory, která se této problematice věnuje již řadu let. Podporuje pečovatele o ježčí mláďata a každoročně jich na jaře vypustí několik desítek zpět do přírody.

Vstupné na výstavu:

dospělí 30 Kč, děti 10 Kč

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete