Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Severočeské muzeum v Liberci p. o.

01.10.2013 - 03.11.2013 Liberec

Pomozte nám s výstavou "Týden s ježky" v Severočeském muzeuZapojte své dítě do výstavy na téma "Ježek", která bude v muzeu k vidění od 1. října do 3. listopadu. Pro vystavující je připraven doprovodný program a malá odměna. Navíc bude každé vystavené dílo zařazeno do soutěže o ceny, v níž budou hlasovat návštěvníci.Výstava je součástí akce "Týden s ježky", která proběhne od 30. září do 4. října a…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pomozte nám s výstavou "Týden s ježky" v Severočeském muzeu

Zapojte své dítě do výstavy na téma "Ježek", která bude v muzeu k vidění od 1. října do 3. listopadu.
Pro vystavující je připraven doprovodný program a malá odměna. Navíc bude každé vystavené dílo zařazeno do soutěže o ceny, v níž budou hlasovat návštěvníci.

Výstava je součástí akce "Týden s ježky", která proběhne od 30. září do 4. října a je určená žákům prvního stupně základních škol. Vystavovat svůj obrázek nebo plastický výtvor ježka může každé dítě od 1. do 5. třídy ZŠ, nebo i celé třídní kolektivy. Stačí svůj výtvor doručit do 20. září 2013 do Severočeského muzea v obálce viditelně označené nápisem "Týden s ježky". Soutěž bude rozdělena do několika kategorií. Výsledky hlasování budou slavnostně vyhlášeny v muzeu 4. listopadu.

Akci pořádá muzeum ve spolupráci s organizací Český svaz ochránců přírody, základní organizace 36/02 při správě CHKO Jizerské hory, která se této problematice věnuje již řadu let. Podporuje pečovatele o ježčí mláďata a každoročně jich na jaře vypustí několik desítek zpět do přírody.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete