Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Unikátní seminář Kytky k jídlu v Nebespánu

15.05.2015 - 17.05.2015 Kašperské Hory

Unikátní seminář Kytky k jídlu v Nebespánu Jedlé kvítí na vašem talíři, tak se jmenuje exkluzivní seminář kulinární koučky Jany Vlkové, který pořádá 15. až 17. května v Nebespán café & apartments v Kašperských Horách.Dozvíte se, že kytky jsou nejen krásnou ozdobou, ale mohou být i příjemným a velice zdravým doplňkem našeho jídla. Naučte se poznávat, které rostliny ve volné přírodě jsou jedlé.…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Unikátní seminář Kytky k jídlu v Nebespánu

 

Jedlé kvítí na vašem talíři, tak se jmenuje exkluzivní seminář kulinární koučky Jany Vlkové, který pořádá 15. až 17. května v Nebespán café & apartments v Kašperských Horách.

Dozvíte se, že kytky jsou nejen krásnou ozdobou, ale mohou být i příjemným a velice zdravým doplňkem našeho jídla. Naučte se poznávat, které rostliny ve volné přírodě jsou jedlé. Mimo jejich překvapivé chuti zažijete radost z pobytu venku, naučíte se něco z ekologie, botaniky a především z velice netradičního kulinářství!

Zábava zdarma navíc: Po celou dobu semináře je vám k dispozici velká zahrada s lehátky pro odpočinek, a pokud s sebou vezmete i děti, pak jistě ocení spoustu atrakcí venku i krásně vybavenou velkou hernu přímo naproti kavárně, aby si rodiče mohli jídlo i čas tady strávený náležitě vychutnat.
Více na http://nebespan.cz/jedle-kviti-na-taliri/

 

Nebespán café & apartments

Náměstí 7, 341 92 Kašperské Hory

tel. 603 255 563, 603 253 242

mail: info@nebespan.cz

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete