Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

United Islands Praha

18.06.2015 - 20.06.2015 Praha

Programčtvrtek, 18. 6.18:45 - 19:30 Láďa LátkaJisté ztišení před festivalovým "Ostrovním" šílenstvím nabídne v rámci letošní Klubové noci českobudějovický písničkář Láďa Latka. Ten si po letech rockového působení v undergroundu přinesl jistý cit pro netradiční atmosféru do současnosti, kdy si vystačí pouze s akustickou kytarou. Na koncertech mu sekunduje Tomáš Tupý, který hraje na kytaru a…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Program

čtvrtek, 18. 6.

18:45 - 19:30 Láďa Látka

Jisté ztišení před festivalovým "Ostrovním" šílenstvím nabídne v rámci letošní Klubové noci českobudějovický písničkář Láďa Latka. Ten si po letech rockového působení v undergroundu přinesl jistý cit pro netradiční atmosféru do současnosti, kdy si vystačí pouze s akustickou kytarou. Na koncertech mu sekunduje Tomáš Tupý, který hraje na kytaru a cajón.

Láďa Latka, songwriter from České Budějovice, will take care of some quieter tunes before the "Island” festival madness breaks out. Years on the underground rock scene have given him certain sense of unusual atmosphere and all he needs now is the acoustic guitar. At concerts he is accompanied by Tomáš Tupý playing the guitar and cajón.

 

20:00 - 21:00  Lenka Nová

Jednou z největších hvězd letošní Klubové noci je rozhodně Lenka Nová. Bývalá frontmanka Laury a jejích tygrů tři roky funguje na sólové dráze, dlouhodobě spolupracuje na několika projektech s Michalem Horáčkem a může se pochlubit druhým místem v kategorii Zpěvačka roku 2013 v anketě hudebního portálu iReport. Na Klubové noci tato ostřílená muzikantka s nezaměnitelným sametovým altem představí zbrusu nový koncertní program s názvem Pohyby ženské duše za decentního doprovodu kontrabasu, klavíru a kytary.

Lenka Nová is by all means one of the biggest stars of this year's Club Night. Former frontwoman of the band Laura a její tygři, she's been on a solo career for three years now, dedicating herself in the long-term to various projects with Michal Horáček. In 2013 she was the second best singer awarded in the iReport music poll in the category "Singer of the Year". In her Club Night performance, the experienced singer with an unmistakably velvety alto will introduce her brand new concert program Pohyby ženské duše (Movements of the Female Soul) with quiet accompaniment of the bass, piano and the guitar.

 

21:30 - 22:00  Knows as Brooklyn

První festivalová sezóna čeká i na čtveřici Known As Brooklyn. U kolébky jejich zrodu stály dvě kapely, rozhodně žádná béčka - Two Door Cinema Club a The 1975. Anglická kytarová škola v jejich tvorbě nemá patos druhořadé kopírky, ba naopak. Vyčleňuje perfekcionisty z Prahy z šedivé řady domácího průměru a dává tak naději, že se brzy můžeme dočkat nové kytarové stálice. Jejich cílem je na českou scénu vnést čerstvý vánek v podobě kvalitního melodického syrového indie rocku s příměsí popu a elektronickým experimentem spojený. První kroky k tomuto cíly učinily správné.

Known As Brooklyn is one of the bands that are getting ready for their very first festival season. Two Door Cinema Club and The 1975 are the two godfathers that stood at their cradle and you know that these bands don't play no crap, do they? Despite the influence of the British guitar school, their songs don't sound as pathetic, cheap copies. Quite the contrary. They lift these Prague perfectionists above the grey average of their peers, filling us with hope that there can soon be a new star on the Czech guitar music scene. Their goal is to bring to the Czech music a fresh breeze of quality melodic crude indie rock combined with a little bit of pop, fused together in an electronic experiment. Their first steps towards this goal have been successful.

 

22:30 - 0:00  Ado (SK)

DJ SveeJK

DJ SveeJK (Švejk) patří navzdory svému  věku k nové nastupující generaci underground houseových DJs. Vyzrálý a stabilně vzrůstající výkon, kdy si vždy můžete být jisti, že na stagi odvede skvělý výkon je nejspíš výsledkem toho, že nejdříve založil rodinu, postavil dům a zasadil strom.


pátek, 19. 6.

22:30 - ?  Dj Stiggma

Dj Stiggma hraje už nějaký ten pátek. Hudba, jak říká, byla vždy jeho život a proto před mnoha lety, začal hrát na bicí nástroje v nejrůznějších kapelách. Měl spoustu času navíc, který vyplňoval pouštěním vinilů, hraním hudby a Djováním. Umíchá pro vás koktejl starého rock‘n‘rollu, latina, ska, new wave, ale i hodně oblíbené 80‘ a 90‘, či klasickým rockem.

 

sobota, 20. 6.

22:30 - 4:00  DJ Swing Garden

Veselý velikán, původem z Prahy, vystupuje většinou na electroswingových  tančírnách, festivalech a soukromých večírcích. Dj Swing Garden vám přináší  elektronické beaty plné původního swingu, jazzu a rock’n’rollu.

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Matěj Boček / Výstup z rezidence 20…

04.04.2024 - 04.04.2024
Praha

Pragovka Gallery pořádá 4. dubna od 18 hodin prezentaci výstupu z rezidence umělce Matěje Bočka.

Performance František Dvořák & Jiří…

04.04.2024 - 04.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický…

Comic-Con Prague 2024

05.04.2024 - 07.04.2024
Praha

Legendární událost Comic-Con popáté v Praze! Nejslavnější popkulturní festival se zaměřuje na filmy a seriály, hry,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete