Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

V offroadu uhelným Mosteckem

24.05.2015 Most

Slova "industriální" a "okouzlující" asi málokdo použije v jedné větě. Stejně tak málokdo čeká pohádkový zámek nad propastí uhelného velkolomu. Ukážeme vám kontrasty a nečekané kouzlo industriální krajiny. Projeďte se s námi uhelným Mosteckem. Co vás čeká? - projížďka okolo Mosteckého jezera s pěti zajímavými zastávkami - dech beroucí výhled na zámek Jezeří nad velkolomem ČSA…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Slova "industriální" a "okouzlující" asi málokdo použije v jedné větě. Stejně tak málokdo čeká pohádkový zámek nad propastí uhelného velkolomu. Ukážeme vám kontrasty a nečekané kouzlo industriální krajiny. Projeďte se s námi uhelným Mosteckem.
 
Co vás čeká? - projížďka okolo Mosteckého jezera s pěti zajímavými zastávkami - dech beroucí výhled na zámek Jezeří nad velkolomem ČSA - litvínovská chemička a pohnutý příběh o jejím vzniku - protistřepinové kryty z období bombardování, předválečné lehké opevnění, válečný protiletecký kryt ve staré továrně.

A pro zájemce máme bonusy:
- pokud vás to bude lákat více než protiletecký kryt, můžeme se místo toho podívat do stříbrné štoly Lehnschafter (vstupné dobrovolné, doporučujeme 100 Kč), záleží na domluvě 
- opékání buřtů před štolou
- střílení ze vzduchovky
 
Cena pro dospělého je 790 Kč, pro dítě do 15 let 390 Kč

Kdy a kde se sejdeme? V neděli ve 14:00 u přesunutého kostela v Mostě Jak se přidat? Martin Barry Bareš přijímá rezervace na martin@offroadsafari.cz nebo na 605 231 697. Chcete-li jet svým autem (SUV/offroad), není problém, dejte vědět.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete