Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Valašsko-Polanský Festiválek deskových her 2024 - Valašská Polanka

02.08.2024 - 04.08.2024 Valašská Polanka

Čtvrtý ročník Festiválku ve Valašské Polance proběhne první srpnový víkend. Jako každý předešlý rok se máte se na co těšit! Zapište si do kalendáře! Festiválek se blíží

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Největší událost svého druhu v širokém okolí
Již pár let se první srpnový víkend ve Valašské Polanke otevírá brána do světa her, zábavy. Valašsko-Polanskéhý Festiválek se vryt do paměti nejen jako významná událost v deskoherním kalendáři, ale i jako nepřehlédnutelná akce pro všechny nadšence z celé České republiky. S více než 500 nadšenými návštěvníky se tento festival stal nezbytnou zastávkou pro všechny milovníky her a zábavy.

Rozmanitost her a aktivit
Na festiválku najdete široký výběr více než sta druhů deskových her, přičemž organizátoři vám rádi pomůžou s vysvětlením her, protože že ne všichni návštěvníci jsou znalí pravidel. S ochotnými instruktory a průvodci se nováčci snadno seznámí s pravidly a mohou se ponořit do světa deskových her. Ale festiválek není pouze o deskových hrách - nabízí i pohybové hry, aktivity pro nejmenší, vypravěčské hry na hrdiny, venkovní hřiště, taneční hry, a dokonce i zážitkovou virtuální realitu. Pro malé děti je přichystán dětský koutek a animační program.

Prostor pro každého
Festiválek se snaží oslovit všechny věkové skupiny. Pro děti jsou připraveny speciální aktivity a hry, zatímco dospělí mohou vyzkoušet své znalosti vědomostními kvízy nebo se zapojit do turnajů o hodnotné ceny.

Unikátní událost v celé republice
Valašsko-Polanský Festiválek deskových her je bezpochyby unikátní událostí, která přitahuje nadšence z celé republiky. Jeho jedinečná kombinace deskových her, pohybových aktivit, soutěží, vzdělávacích kvízů a zábavy pro všechny věkové skupiny ho činí nezapomenutelným zážitkem pro každého, kdo se na něj rozhodne vydat.

Máte se na co těšit
Valašsko-Polanský Festiválek deskových her je skvělou příležitostí pro setkávání se s přáteli, objevování nových her a zábavy a prožití nezapomenutelného víkendu plného radosti a smíchu. Jeho popularita neustále roste a není divu - jde přece o jedinečnou událost, která dokáže spojit lidi všech věkových kategorií a zájmů pod jednou velkou akci.

Informace o letošním ročníku na našem facebooku a webových stránkách.

Mapa

Další akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

09.08.2024 - 09.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Týden kultury na Valašsku láká na z…

21.08.2024 - 27.08.2024
Spa hotel Lanterna

Devět představení během sedmi letních dnů v cirkusovém šapitó, podvečery s živou hudbou i Rodinný den – takový bude…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

23.08.2024 - 23.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Val…

06.09.2024 - 06.09.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete