Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Valdštejnské adventní trhy - Jičín

01.12.2017 - 24.12.2017 Jičín

Město Jičín pro vás připravilo již třetí ročník koncepce Adventu v Jičíně, jejímž cílem je navodit ve městě Jičíně vánoční náladu umocněnou kulisou rozzářeného a vyzdobeného centra města. V prostoru mezi zámkem a kostelem sv. Jakuba a v horní části zámecké zahrady vyroste "Adventní městečko", kde budou probíhat adventní trhy s tradičním vánočním zbožím a vánočními specialitami, tvůrčí dílny a kde…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jičín Valdštejnovo náměstí
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Jičín

Fotogalerie k článku

Město Jičín pro vás připravilo již třetí ročník koncepce Adventu v Jičíně, jejímž cílem je navodit ve městě Jičíně vánoční náladu umocněnou kulisou rozzářeného a vyzdobeného centra města. V prostoru mezi zámkem a kostelem sv. Jakuba a v horní části zámecké zahrady vyroste "Adventní městečko", kde budou probíhat adventní trhy s tradičním vánočním zbožím a vánočními specialitami, tvůrčí dílny a kde je připraven i bohatý vánoční program.

Vánoce jsou svátky radosti, pohody, rozjímání a zejména čas k setkávání. A právě adventní městečko má sloužit jako místo setkávání. Proto přijměte naše pozvání do Jičína, zastavte se na chvíli v předvánočním shonu a prožijte společně příjemné chvíle pohody.

Podrobný bohatý program na jednotlivé dny

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete