Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Valentýn na ledě - Znojmo

14.02.2014 Znojmo

Svatého Valentýna mohou zamilovaní slavit i na leděZnojemská Beseda připravila pro zamilované páry, ale nejen pro ně, oslavu svátku sv. Valentýna na ledě. Vítán je každý bez rozdílu věku. Stačí jen navštívit 14. února od 16.00 do 19.00 hodin veřejné kluziště na Sokolské ulici.  Odvážnější mohou vyměnit boty za brusle, ti ostatní se mohou v pořádně teplých botách veselit třeba za ochozem ledové…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Znojmo, veřejné kluziště na Sokolské ulici
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Znojmo

Fotogalerie k článku

Svatého Valentýna mohou zamilovaní slavit i na ledě

Znojemská Beseda připravila pro zamilované páry, ale nejen pro ně, oslavu svátku sv. Valentýna na ledě. Vítán je každý bez rozdílu věku. Stačí jen navštívit 14. února od 16.00 do 19.00 hodin veřejné kluziště na Sokolské ulici.
 
Odvážnější mohou vyměnit boty za brusle, ti ostatní se mohou v pořádně teplých botách veselit třeba za ochozem ledové plochy. Stejně jako vloni všechny příchozí přivítá moderátor odpoledne Milan Jonáš a sekundovat mu bude hudební doprovod DJ Izzy Coopera.
V programu jsou připraveny závody čtyřkolek, malování na obličej, exhibiční vystoupení mladých znojemských Orlů a samozřejmě soutěže o ceny pro zamilované jako vstupenky do kina nebo drink ve dvou. Zatančit nebo jen postát v objetí budou moci posluchači koncertu znojemské písničkářky Terezy Holubové. Své poetické i temperamentní písničky bude Tereza zpívat od 17.30 hodin.
Loňské oslavy svatého Valentýna se podle zúčastněných povedly, nenechte si tedy ujít ani ty letošní. Drobné dárky, kytičky i hezké chvíle ve dvou mohou být příjemným bonusem oslav zamilovaných pod širým nebem.
 
Kdo byl sv. Valentýn?
Valentýn je mužské jméno latinského původu pocházející z výrazu valens, tedy zdravý, silný. Podle legendy byl Valentýn kněz, který tajně, přes zákaz císaře Claudia II., oddával vojáky s jejich snoubenkami. Přál jim, aby byli šťastní. Nakonec byl ale zatčen a 14. února 269 popraven.

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete