Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Valtická barokní noc 2018

07.07.2018 Valtice

Baroko všemi smysly: - bohatý celovečerní program - živá hudba v podání špičkových ansámblů - zpěv, tanec a divadlo - občerstvení - barokní tančírna - ohňostroj Účinkují: Solamente Naturali, Schola Gregoriana Pragensis, Geisslers Hofcomoedianten, Chorea Historica Nejkrásnější místa Zámku Valtice na jeden večer ožijí spolu s postavami commedia dell´arte, které návštěvníky provedou barokním…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Baroko všemi smysly: - bohatý celovečerní program - živá hudba v podání špičkových ansámblů - zpěv, tanec a divadlo - občerstvení - barokní tančírna - ohňostroj Účinkují: Solamente Naturali, Schola Gregoriana Pragensis, Geisslers Hofcomoedianten, Chorea Historica Nejkrásnější místa Zámku Valtice na jeden večer ožijí spolu s postavami commedia dell´arte, které návštěvníky provedou barokním zážitkem. Ve stejný okamžik hudba, tanec a zpěv vstoupí do Zimní jízdárny, barokního divadla i kaple a nocí tiché nádvoří zámku herci promění v pouliční divadlo plné vtipu. Diváci nezmeškají jedinou porci zážitku: zahájení zajistí hudba slovenských archivů, zkušená lektorka povede barokní tančírnu pro každého, múzy 16. a 17. století doplní středověký zpěv gregoriánského chorálu a tanečníci nechají vyniknout neobyčejnou perspektivu zámeckého divadla. Na závěr se všichni setkají na nádvoří zámku, kde bude k mání stylové občerstvení a nabídka vín od místních vinařů. Atmosféru noční slavnosti korunuje barokní ohňostroj.

Valtická barokní noc je koncipována jako celovečerní program a jednotlivé části na sebe navazují. Začínáme v 19 hodin a diváci budou provedeni celým večerem a neujde jim jediná část programu. Večer nabízí i prostor pro odpočinek a občerstvení.

 

Mapa

Další akce v okolí

Čtyři dohody: Jaroslav Dušek 2024 -…

25.09.2024 - 25.09.2024
Mikulov

Veleúspěšné divadelní představení Jaroslava Duška na motivy stejnojmenného bestselleru Čtyři dohody Dona Miguela Ruize…

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

Královský košt Hustopeče 2025

11.01.2025 - 11.01.2025
Hustopeče

Závěrečná degustace vín ve Wine Wellness hotelu.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete