Statistika našeho portálu

  • 102 254 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Vyškov

23.03.2013 - 07.04.2013 Vyškov

Hlavním tématem výstavy jsou skleněné figurky sklářky Alice Dostálové. Vinuté modelované figurky ze skla znázorňují různá zvířátka, lidské postavy, velikonoční a vánoční motivy. Figurky si budete moci také zakoupit.V sobotu 23. 3. 2013 od 10:00 do 16:00 hodin budete mít u nás možnost vidět na vlastní oči, jak taková figurka vzniká a dozvědět se něco o technice práce se sklem v podání Alice…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Vyškov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Vyškov

Fotogalerie k článku

Hlavním tématem výstavy jsou skleněné figurky sklářky Alice Dostálové. Vinuté modelované figurky ze skla znázorňují různá zvířátka, lidské postavy, velikonoční a vánoční motivy. Figurky si budete moci také zakoupit.

V sobotu 23. 3. 2013 od 10:00 do 16:00 hodin budete mít u nás možnost vidět na vlastní oči, jak taková figurka vzniká a dozvědět se něco o technice práce se sklem v podání Alice Dostálové. Uvidíte také tradiční zdobení kraslic slámou Marií Pachtovou a pletení pomlázek z vrbového proutí Petrem Hanáčkem.

A pro ty co se nechtějí jen dívat, máme připravenu tvořivou dílnu, kde si budou moci namalovat skleněnou kraslici a sami vyzkoušet další předváděné techniky. Pro malé děti je připraveno tvoření z papíru.

Vstupné na sobotní program

je 40,- Kč (v ceně je výtvarný materiál na jeden výrobek).

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 30. duben

Dnes má svátek Blahoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete