Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Velikonoce s dětmi aneb Vykoleduj si jízdu

31.03.2013 Praha

Nevíte kam vyrazit s dětmi v Praze o velikonočním víkendu? Na velikonoční neděli 31. března jsme pro Vaše děti připravili hry a soutěže, ve kterých se neztratí ani ti nejmenší.Návštěvníci s dětmi zde najdou tradiční cíl výletu s dětmi za zábavou a dobrým pohoštěním v restauraci umístěné v areálu bobové dráhy. Na Bobové dráze budou připraveni animátoři, kteří zabaví předškolní i školou povinné…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Areál Bobové dráhy na Proseku Prosecká 36, Praha 9
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Nevíte kam vyrazit s dětmi v Praze o velikonočním víkendu? Na velikonoční neděli 31. března jsme pro Vaše děti připravili hry a soutěže, ve kterých se neztratí ani ti nejmenší.

Návštěvníci s dětmi zde najdou tradiční cíl výletu s dětmi za zábavou a dobrým pohoštěním v restauraci umístěné v areálu bobové dráhy. Na Bobové dráze budou připraveni animátoři, kteří zabaví předškolní i školou povinné ratolesti a zapojit se mohou i rodiče. Připravili jsme velikonoční úkoly pro nejmenší, kteří rádi vybarvují či malují obrázky. Tento rok budeme malovat s pastelkami STABILO, které si děti mohou na Bobové dráze exkluzivně vyzkoušet a případně i zakoupit. I ti nejmenší budou moci ukázat svou šikovnost při nošení vajíčka na lžíci nebo trefování se vajíčkem do velikonočního košíčku. Ti starší mohou namalovat svoje vajíčko a vyrobit velikonoční košíček, vyzdobit jej a nakonec si tak odnést domů vlastoručně vyrobený malý dárek .

Originální na akci bude také pokus o vytvoření největšího košíčku plného vajíček nebo postavení Velké vajíčkové bobové dráhy se stavebnicí MAKEDO.

Jsou připraveny další hry rozvíjející zručnost dětí a jemnou motoriku, například vystřihování velikonočních motivů a vytváření dekorací vhodných pro zapíchnutí do květináče doma nebo závěsných do pokojíčku. Pro už opravdu starší děti a ty hodně šikovné tu budou připraveny těžší úkoly jako je složení básničky, zhotovení dekorace vajíček ubrouskovou metodou.

Děti, které splní 4 velikonoční úkoly dostanou jako dárek poukaz na jednu jízdu na Bobové dráze Prosek zdarma, který mohou využít hned nebo i několik měsíců později.

O nepřetržitou zábavu se postará i personál Restaurace na Bobové dráze, který připraví vynikající speciality na oběd i svačinku pro děti i dospělé.

Všechny výtvory dětí, které si děti neodnesou domů tu zůstanou a bude z nich další rok vytvořena výzdoba Bobové dráhy na Velikonoce. Přijďte se tedy podívat, zda tu nenajdete svoje obrázky namalované před rokem !

Další akce v okolí

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Rodinný festival Respekt k porodu 2…

13.05.2024 - 19.05.2024
HALA 13

Tradiční festival pro ženy i muže, kteří se chtějí dozvědět nové informace od řady odborníků a mít možnost udělat si…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete