Statistika našeho portálu

  • 102 279 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Velký Modelářský Letecký Den - Modlany

14.05.2016 Modlany

   Modelářský klub Severka Modelpark Suché připravil na sobotu 14.května od 10 do 16 hodin show pro diváky všech věkových skupin. V areálu Modelparku v Suché u Modlan předvedou modely přední modeláři z celé ČR. Představí Vám modely civilní, vojenské, akrobatické a sportovní, s pohony elektromotory, spalovacími motory i turbinovými.      Odpoledne vystoupí skupina Model Air Show, která…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

   Modelářský klub Severka Modelpark Suché připravil na sobotu 14.května od 10 do 16 hodin show pro diváky všech věkových skupin. V areálu Modelparku v Suché u Modlan předvedou modely přední modeláři z celé ČR. Představí Vám modely civilní, vojenské, akrobatické a sportovní, s pohony elektromotory, spalovacími motory i turbinovými.      

Odpoledne vystoupí skupina Model Air Show, která prostřednictvím replik asi 10 větších modelů a pozemní techniky, přináší divákům kus vojenské historie z období 1. světové války, s hudebním a slovním doprovodem a pyrotechnickými efekty.    

V areálu jsou atrakce pro děti, prodej modelářského zboží a občerstvení. Parkování je v blízkosti letiště a vstupné je 50,- Kč, děti a studenti zdarma.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 4. květen

Dnes má svátek Květoslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete