Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Slavkov u Brna

15.06.2013 Slavkov u Brna

"VLASY jako terapie" je název muzikálového představení, které budete mít možnost navštívit 15. června 2013 v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Tento rockový muzikál je produkt hippie kultury a sexuální revoluce šedesátých let. Některé písně se staly symbolem a hymnami aktivismu proti Vietnamské válce. V hlavních rolích uvidíte Hanku Holišovou, čerstvou držitelku ceny Thálie za hlavní roli v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Slavkov u Brna
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Slavkov u Brna

Fotogalerie k článku

"VLASY jako terapie" je název muzikálového představení, které budete mít možnost navštívit 15. června 2013 v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. Tento rockový muzikál je produkt hippie kultury a sexuální revoluce šedesátých let. Některé písně se staly symbolem a hymnami aktivismu proti Vietnamské válce. V hlavních rolích uvidíte Hanku Holišovou, čerstvou držitelku ceny Thálie za hlavní roli v muzikálu Papežka, kterou slavkovské obecenstvo dobře zná například z vystoupení na dnech Slavkova, stejně jako herce a zpěváka Aleše Slaninu, který se představí v roli Bergera. Postavu Clauda ztvární slavkovák Martin Křížka. V dalších rolích se můžete těšit například na Andreu Březinovou, Stana Slováka, Janiku Kolářovou, Martu Prokopovou, Terezu Martínkovou a další.. Režisérem, choreografem a autorem úprav je brněnský herec Michal Matěj.

Ve 14 hodin zahájíme v horní části zámeckého parku hippie rodinné odpoledne plné zábavy, hudby, stánků a atrakcí pro děti. Můžete se těšit na Barmanskou show a děti na skákací hrad, nafukovací skluzavku Titanik, soutěže a hry, malování na obličej, líčení a jízdu na ponících.

Představí se nám Mini Glitter Stars Slavkov u Brna, taneční skupina N-YOJ a děti s tanečním vystoupením ze ZUŠ Bučovice.

Muzikálové představení VLASY jako terapie začne ve 20:30, od 18:30 hodin se navíc můžete těšit na show v podání taneční skupiny N-YOJ.

Vstupné:

Již jen několik dnů máte jedinečnou příležitost zakoupit zvýhodněné vstupenky za 320 Kč. Na místě pak za 400 Kč. Na rodinné hippie odpoledne je vstup zdarma. Udělejte si krásné hippie odpoledne s  přáteli, známými či rodinou a přijďte v sobotu do slavkovského zámeckého parku. Podpořte příjemnou a pohodovou atmosféru hippie oblečením a  dobrou náladou.

Cena vstupenek v předprodeji – 320 Kč, na místě 400 Kč.
Vstupenky jsou v předprodejích:
Tabák Šafářová, Palackého nám. 79, Slavkov u Brna
Informační centrum Zámku Slavkov – Austerlitz, tel.: 513 034 156,
Brno – Indies, Poštovská 2 a BKC, Běhounská 17

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete