Vůně Francie a Beaujolais v brněnském restaurantu LEPORELO+ - Brno
19.11.2012 - 25.11.2012 Brno
Restaurant LEPORELO+, který v přízemí brněnského Domu umění na Malinovského náměstí 2 nabízí nápaditou moderní gastronomii, navazuje na speciální BEAUJOLAIS MENU a rošiřuje nabídku o další DELIKATESY S VŮNÍ FRANCIE.Šéfkuchař Adam Lutzbauer nabídne 19. – 25. listopadu návštěvníkům restaurantu LEPORELO+ tyto vybrané pochoutky francouzské gastronomie:Předkrmy: Souflé ze sýru Comté s karamelizovanou…
Adresa a kontaktní informace
- Oblast
- Jihovýchod
- Kraj
- Jihomoravský kraj
- Okres
- Brno-město
- Obec
- Brno
- Telefon
- +420 777 904 570
- restaurant@leporeloplus.cz
- Web
- http://www.leporeloplus.cz
Fotogalerie k článku
Restaurant LEPORELO+, který v přízemí brněnského Domu umění na Malinovského náměstí 2 nabízí nápaditou moderní gastronomii, navazuje na speciální BEAUJOLAIS MENU a rošiřuje nabídku o další DELIKATESY S VŮNÍ FRANCIE.
Šéfkuchař Adam Lutzbauer nabídne 19. – 25. listopadu návštěvníkům restaurantu LEPORELO+ tyto vybrané pochoutky francouzské gastronomie:
Předkrmy: Souflé ze sýru Comté s karamelizovanou cibulkou; Konfitované kachní žaludky; s lanýžovým máslem; Hlemýždi s česnekem a bylinkami s francouzskou bagetou; Polévky: Drůbeží consomé s lístkem máty a masovým závinem; Klasická francouzská rybí bujabéza s mušlemi; Hlavní chody: Hovězí ořech na zelenině s rozmarýnovou infuzí z růžového vína; Slávky na bílém víně se zeleninovým julienne; Kuřecí supréme s krémovým špenátem na bílém víně s bramborovým pyré s tymiánem; Grilovaný losos s fenyklem a omáčkou buerre blanc, brambůrky pečené v mořské soli; Kohout na víně po burgundsku s francouzskou rozpečenou bagetou; Hovězí roštěná z býka s omáčkou Bordelaise; Jehněčí kolínko pečené na balsamicu a zelenině; Dezerty: Crépes s pomerančovým máslem a Grand marnier; Créme brulle original; Francouzský čokoládový fondán; Selekce francouzských sýrů s fíkovou marmeládou; Domácí zmrzliny – anýzová, lišková; Do 25.11.2012 je v nabídce rovněž pětichodové Beaujolais menu za 399,-Kč: Salátek z červené řepy, kozího sýru, fíků a baby špenátu s vlašskými ořechy; Francouzská krémová polévka z mušlí se šafránem; Křehké vepřové kolínko na krémové čočce s balsamikem; Koláč Tarte á l’orange;
Podrobnosti a kontakty najdete na www.leporeloplus.cz.
Přejeme dobrou chuť!
Mapa
Líbí se vám tento článek a rádi byste, aby se v rubrice Kalendář akcí zobrazoval mezi prvními?
Pošlete SMS zprávu ve tvaru ATLASCESKA 71592 na telefonní číslo 9033350 a článek tak nikdo nepřehlédne!
Cena SMS zprávy je 50 Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele: redakce@atlasceska.cz
Další akce v okolí
Letní Víno z blízka: večer se spolk…
16.05.2024 - 16.05.2024
Otevřená zahrada,…
Přijďte 16. května 2024 prozkoumat zákoutí Otevřené zahrady v Brně se sklenkou v ruce a užít si pohodový večer s vinaři…
Piknik festival Brno 2024
18.05.2024 - 18.05.2024
Brno
Piknik Festival poprvé v Brně! Připravte si nejen chuťové pohárky, čeká vás taky mnoho zábavy!
Prima FRESH festival 2024 - Brno
25.05.2024 - 26.05.2024
Hrad Špilberk
Legendy české gastronomie, hvězdné koncerty a talkshow – i to je Prima FRESH festival 2024. To nejlepší z české…
Letní Víno z blízka: večer s vinaři…
30.05.2024 - 30.05.2024
Otevřená zahrada,…
30. května 2024 vás do rozkvetlé Otevřené zahrady v Brně zveme na večer Víno z blízka s víny ovlivněnými jedinečným…