Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Výstava Cesty Česka - Praha

01.06.2022 - 30.06.2022 Praha

Spolek Cesta Česka ve spolupráci s Cafe Nezisk (mamacoffee) připravil na červen prezentaci svých aktivit. Kromě výběrové kávy, zákusku z domácí pekárny je zde možné získat zajímavé informace na téma putování, o projektech spolku. Veškerý zisk kavárny za měsíc červen poputuje na podporu aktivit spolku.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Spolek Cesta Česka připravil na červen prezentaci svých aktivit v kavárně Cafe Nezisk. Prodejní výstava probíhá ve spolupráci s jednou z provozoven sítě mamacoffee na pražském Pohořelci. Milovníci kávy si zde mohou zakoupit nejen výběrovou kávu a zákusek z domácí pekárny, ale také se dozvědět zajímavé informace na téma putování, o projektech spolku a zároveň přispět na dobrou věc. Veškerý zisk kavárny za měsíc červen poputuje na podporu aktivit spolku.

Cesta Česka po celý červen představuje v Café Nezisk své projekty: Poutní cestu Blaník-Říp, která má sedm etap a je dlouhá 200 kilometrů, Pouť Českého Anděla, každoroční celodenní akci pro širokou veřejnost, dětský tábor Rytíř a Dáma a další. V kavárně je možné zakoupit si na cestu například cestovatelský deník, mapu Poutní cesty Blaník-Říp, trička spolku, tašky, porcelánové hrnečky různých velikostí a další suvenýry.

"Jedním z našich cílů je přiblížit lidem témata a hodnoty, které jsou někdy považovány za přežité nebo zbytečné, ale pro společnost mají zásadní význam. Jedná se například o témata vlastenectví nebo rozvoj duše a ducha," říká Jindřich Chmelař, předseda spolku Cesta Česka. "Náš podnik si velmi brzy získal srdce a chuťové pohárky místních milovníků kávy i turistů. Lidé jsou z konceptu kavárny nadšení," říká Rachel Pojarová, provozní kavárny Café Nezisk. "Zveme proto veřejnost aby k nám přišla vybavit se na cestu, pro dobrou kávu či dezert. Nebo se třeba po cestě na Pražský hrad osvěžit vychlazenou cold brew, klasickou ledovou kávou či domácí limonádou, přitom získat pár zajímavých informací a přispět tak na dobrou věc. Ačkoli jsou prostory kavárny velmi malé, smysl, který podnik má je obrovský."

Další akce v okolí

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

27.07.2024 - 27.07.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Workshop kreativního lhaní a zamilo…

01.08.2024 - 01.08.2024
Pragovka Gallery,…

Pragovka Gallery vás 1. srpna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Daniela Nováčka REKONSTRUKCE Č.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete