Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wohnouti Ekompilace 2013 Sokolov

29.08.2013 Sokolov

V Sokolově vystoupí zdarma Wohnouti na koncertu EKOMPILACE  Wohnouti přijedou představit do vybraných měst po celé ČR EKOMPILACI. V pořadí už druhá EKOMPILACE je kompilační CD portálu Samosebou.cz. Zároveň je to také koncertní turné křtů tohoto CD. Křty zaručují nejen skvělou zábavu zdarma v našem regionu, ale také jistotu uklizených a dokonce vytříděných odpadků po skončení koncertu. Místo…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V Sokolově vystoupí zdarma Wohnouti na koncertu EKOMPILACE

 

 

Wohnouti přijedou představit do vybraných měst po celé ČR EKOMPILACI. V pořadí už druhá EKOMPILACE je kompilační CD portálu Samosebou.cz. Zároveň je to také koncertní turné křtů tohoto CD. Křty zaručují nejen skvělou zábavu zdarma v našem regionu, ale také jistotu uklizených a dokonce vytříděných odpadků po skončení koncertu. Místo konání druhého křtu bylo pečlivě vybráno na Starém náměstí v Sokolově, celá akce je totiž takový malý festival. Během odpoledne vystoupí hned několik kapel. První kapelu můžete slyšet už od 15 hodin a končit se bude až s desátou hodinou večerní.

Podporovat projekt EKOMPILACE a tudíž i třídění a recyklaci odpadu jezdí s Wohnoutama i další kapely: Mother's Angels, X left to die, Lola běží, The Travellers, Atd, Madame Butterfly, Last Time, Sirkyskon, Koblížci, Eternal Fire, The Snuff, Jakobič a Kyanid.

První koncert proběhl 25. 8. v Černé v Pošumaví , druhý 29.8. v Sokolově,  dále se představí ještě v Moravských Budějovicích 13. 9., Bystřici nad Pernštejnem 20. 9., Šternberku 27. 9. a poslední koncert bude 28. 9. v Petrovicích u Sedlčan. Na všechny tyto koncerty je vstup zdarma a každý, kdo svou návštěvou podpoří správné nakládání s odpady, dostane nové CD EKOMPILACE 2013 zdarma. Přímo na místě budou probíhat soutěže o zajímavé ceny a díky tomu, že se celá akce koná na podporu třídění odpadu, se všichni dozvíme, jak to s tím tříděním opravdu je.
Nenechte si ujít Wohnouty, bubenickou show na kontejnery, dárky zdarma a sledujte, jak se EKOMPILACE v jednotlivých městech představuje. Více informací najdete na facebookovém profilu facebook.com/EKOMPILACE nebo samosebou.cz .

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete