Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

XIV. Bystřické banjo

20.10.2012 Velká Bystřice

Nenechte si ujít XIV. Bystřické banjo!V sobotu 20. října 2012 v 15:30 hod. se uskuteční další - v pořadí již XIV. ročník - přehlídky trampských, country, bluegrassových a folkových skupin Bystřické banjo. Opět se sejdeme na tradičním místě v sále kulturního domu Nadační ve Velké Bystřici.Od letního ročníku Regi banja pořádaného mimořádně v amfiteátru v zámeckém parku se vracíme z důvodu blížících…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
v sále kulturního domu Nadační ve Velké Bystřici
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Olomouc
Obec
Velká Bystřice

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít XIV. Bystřické banjo!

V sobotu 20. října 2012 v 15:30 hod. se uskuteční další - v pořadí již XIV. ročník - přehlídky trampských, country, bluegrassových a folkových skupin Bystřické banjo. Opět se sejdeme na tradičním místě v sále kulturního domu Nadační ve Velké Bystřici.

Od letního ročníku Regi banja pořádaného mimořádně v amfiteátru v zámeckém parku se vracíme z důvodu blížících se podzimních dnů zpět do uzavřených prostor kulturního sálu. Organizace Bystřického banja zůstává v působnosti odboru kultury a informací (OKI) města Velká Bystřice a MS Bandu jako následovníků týmu Jaroslava Jerryho Koše.

Mnozí z vás jistě víte, že z letní přehlídky Regi banja postoupily kapely Alibaba, Domino a Welcome Drink. K naší velké lítosti se však skupina Domino nemůže podzimní přehlídky zúčastnit. Logickými náhradníky se tudíž stal Soft & Easy, který na Regi Banju skončil na skvělém čtvrtém místě. I nadále pokračujeme v rozhodnutí z letní přehlídky dát prostor sice menšímu počtu soutěžících kapel, zato s větším časovým rozsahem.

Současný ročník bude opět moderovat lipenská zpěvačka Blanka Tornádo Prudilová, jejíž skupina 3M+B je následovníkem už neexistující kapely Pupkáči a velké Banjo tentokrát odstartuje jako předkapela. Standardní soutěžní část zahájí country kapela s nádechem bluegrassu Freďáci z Přerova a Falešná karta z Nového Města na Moravě jako zástupci trampské hudby. Můžete se samozřejmě těšit na již zmiňované postupující kapely, ať už je to trio Alibaba z Horky nebo multižánrový vokální kvartet Welcome Drink z Václavova či bluegrassové trio z Olomouce Soft & Easy. Specifickým kelt-grassem si vás bude chtít opět získat kapela Kelt Grass Band ze Stránského.

Skvělým překvapením večera bude vystoupení hostujících Přátel z Olomouce a českobudějovických Nezmarů.

Jako každý rok vás budeme o programu a účinkujících kapelách detailněji informovat v tradičním bulletinu.

Slosovatelné vstupenky

jsou v předprodeji od 3. října do 19. října za 120,-Kč v Kulturním a informačním centru (Zámecké nám. 775, Velká Bystřice), Út - Pá 9:30 - 18:00 hod., So-Ne 11:00 - 19:00 hod. Rezervace možná na tel. č. 585 351 680 a je nutno si ji vyzvednout do 3 pracovních dnů a nejpozději 17. října 2012.

Rezervujte si čas, vezměte své přátele a přijďte si poslechnout skvělé písničky na sál bystřického kulturního stánku. Těšíme se na vás!

Luděk a Alena Kafkovi za MS Band

Mapa

Další akce v okolí

Beerfestu street 2024 - Olomouc

22.05.2024 - 25.05.2024
Olomouc

Nová scéna olomouckého Beerfestu. Kromě programu na Korunní pevnůstce chystáme i akci na Dolním náměstí. Ta začne už ve…

Grizly fest 2024 - Olomouc

08.06.2024 - 08.06.2024
Grizly, Chválkovice…

Exkurze do oříškárny, skvělé jídlo a zábava pro celou rodinu. Open-air oříškový festival GRIZLY FEST se blíží.

Barvám Neutečeš 2024 - Olomouc

11.05.2024 - 11.05.2024
Výstaviště Flora

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Inspirativní přednáška Síla autenti…

18.05.2024 - 18.05.2024
Telegraph

V průběhu interaktivního večera získáte rady a tipy od profesionální herečky, která své bohaté zkušenosti ze světa…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete