Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

You Dream We Run

09.06.2017 - 10.06.2017 Blansko

V.ročník charitativní společensko - sportovní akce You Dream We Run, se koná ve  dnech 9. - 10. 6. 2017 v Blansku na sportovním stadionu ASK pod záštitou starosty města Blanska.You Dream We Run je největší charitativní akcí pod širým nebem v ČR, jejíž cílem je splnit sen dítěti či dospělému jedinci se zdravotním handicapem nebo těžkým životním osudem. Pilířem akce je 24 hodinový štafetový…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
na sportovním stadionu ASK
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Blansko

Fotogalerie k článku

V.ročník charitativní společensko - sportovní akce You Dream We Run, se koná ve  dnech 9. - 10. 6. 2017 v Blansku na sportovním stadionu ASK pod záštitou starosty města Blanska.

You Dream We Run je největší charitativní akcí pod širým nebem v ČR, jejíž cílem je splnit sen dítěti či dospělému jedinci se zdravotním handicapem nebo těžkým životním osudem.

 Pilířem akce je 24 hodinový štafetový "fun" běh družstev, složených z libovolného počtu účastníků. Více než o běh však jde o setkání lidí a široké veřejnosti , kterým slovo "charita" není cizí a zakoupením účastnického trika charitativní myšlenku akce podpoří. Právě výtěžek z prodeje účastnických trik akce je věnován na splnění "snů" zmíněné cílové skupiny.  

 Součástí je také doprovodný kulturní program a aktivity pro děti i dospělé. V minulých ročnících naši akci svým vystoupením bez nároku na honorář podpořili tito umělci: Michal David, Michal Hrůza, Laďa Kerndl, Ilona Csáková, Marek Ztracený, Pavel Callta, skupina O5 a Radeček a mnoho dalších pěveckých a tanečních souborů.

Více než 5000 lidí se v letošním roce aktivne či pasivně zúčastnilo naší akce a pomohlo splnit 11 snů v hodnotě 316.000,-Kč handicapovaným.

https://www.youtube.com/watch?v=aycNNEHsK94

https://www.youtube.com/watch?v=aPWumS73reA

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete