Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích 2017

26.05.2017 - 28.05.2017 Teplice

Ačkoliv to tak nevypadá, patří tradiční květnové "Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích" k nejvýznamnějším akcím tohoto severočeského města. Zahrnuje totiž bohatý kulturní program, který ovlivňuje snad každého obyvatele města a přináší pestrou nabídku všestranných kulturních i společenských aktivit. Svou košatostí odpovídá významu a tradici zdejšího lázeňství, které má v Teplicích několikasetletou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Teplice, několik míst
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

Ačkoliv to tak nevypadá, patří tradiční květnové "Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích" k nejvýznamnějším akcím tohoto severočeského města. Zahrnuje totiž bohatý kulturní program, který ovlivňuje snad každého obyvatele města a přináší pestrou nabídku všestranných kulturních i společenských aktivit. Svou košatostí odpovídá významu a tradici zdejšího lázeňství, které má v Teplicích několikasetletou tradici.

Co zde uvidíte

Dílčími akcemi nabitý víkendový program zahrnuje rozmanitá hudební vystoupení, divadelní představení, řemeslné trhy, ochutnávky regionálních specialit, sportovní zápolení, pouťové atrakce, studentské mítinky, kadeřnické show, multikulturně zaměřené akce, výstavy fotografií, kulinářské speciality a mnoho dalších zajímavostí.

Zahájením sezóny žije takřka celé město, tudíž s výše uvedenými akcemi se setkáte na Náměstí Svobody, na kolonádě za divadlem, na Zámeckém náměstí, v Šanovském parku, v Beuronské kapli, na Kolonádě domu kultury, v Zámecké zahradě, na Letenských schodech, v klubu Dublin Pub a mnoha dalších. Ve vybraný květnový víkend zkrátka Teplice ožívají nebývalým ruchem plným fantazijní kreativity, nápaditosti, originality a všestranné lidské hravosti.

Zahájení lázeňské sezóny v Teplicích 2017

Podrobný bohatý program

 

Těšíme se na vás!

 

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete