Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zahájení sezóny - Park Mirakulum Milovice

16.04.2016 - 17.04.2016 Milovice

Park Mirakulum otevře sezonu s řadou novinek, Rodinným dnem a historickými pantografyNové lesní město, lanové centrum v korunách stromů, stovky metrů podzemních chodeb, přidaná obří trampolína nebo tubingová dráha. To je jen část novinek, které připravujeme pro nadcházející sezónu. Na ploše více než deseti hektarů najdete v nadcházející sezoně nejen nové atrakce a herní prvky, ale rovněž…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Park Mirakulum, Topolová 629, Milovice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Milovice

Fotogalerie k článku

Park Mirakulum otevře sezonu s řadou novinek, Rodinným dnem a historickými pantografy

Nové lesní město, lanové centrum v korunách stromů, stovky metrů podzemních chodeb, přidaná obří trampolína nebo tubingová dráha. To je jen část novinek, které připravujeme pro nadcházející sezónu. Na ploše více než deseti hektarů najdete v nadcházející sezoně nejen nové atrakce a herní prvky, ale rovněž rozšířené občerstvení, zeleň a množství dalších překvapení. Snad tím dostojíme pověsti jednoho z nejvyhledávanějších areálů pro rodiny v České republice.

Poprvé v letošní sezoně se Mirakulum veřejnosti otevře v sobotu 16. dubna. A hned velkolepě pojatým Rodinným dnem s Tankodromem. Tradičně vyhledávaný program opřený o ukázky vojenské techniky nebo bitevní strategie letos doplní i ROPID s historickými vozidly v rámci Regionálního dne Pražské integrované dopravy.

Na železniční lince S20 Praha – Milovice budou za běžné jízdné pendlovat krásné elektrické soupravy řady 451, tzv. "Pantografy" a také historická souprava patrových vozů tažená elektrickými lokomotivami "Bobina". Z milovického nádraží do Mirakula dovezou cestující pro změnu historické autobusy dopravce OAD Kolín.

Jízdní řád najdete zde.

V Mirakulu samotném čeká 16. dubna na Rodinném dni na všechny cestující z historického vlaku sleva na vstupném. A zároveň zlevněné jízdné po úzkokolejné parní železnici spojující park se sousedním Tankodromem. I zde bude probíhat pestrý živý program čítající tankové bitvy, jízdy na bojových vozidlech, přehlídku vojenské techniky, lety helikoptérou a mnoho dalšího. Až do konce dubna bude park přístupný jen o víkendech, od května už bude v provozu každý den vyjma pondělků od 10:00 do 18:00.

Vedle živých akcí čekají na návštěvníky Tankodromu například podzemní vojenská základna, vietnamská vesnice a samozřejmě nechybí ani výstava vojenské techniky. Podél tratě je možné v ohradách vidět ovečky, jelena a laně, krávy, oslíky, koně, lamy či kozy. Také Tankodrom přinese v nové sezoně několik novinek. Patří mezi ne obří pískoviště, kontaktní zoo s mini kozami nebo účast na krmení krav – skotského náhorního plemena.

Báječní bubeníci a Kouzelník Navaro

Hned na první víkend v letošní sezoně si Mirakulum připravilo lákavý živý program. Tokhi & the Groove Army dá možnost intenzivně pocítit energii bubnů, zažít ji, naladit se na ní a zejména se ji naučit více vnímat. Účastníci se přizpůsobí jednotnému rytmu a ten se spojí v úžasný, fungující celek. Dětské publikum se aktivně a s velkou radostí zapojuje do vystoupení Kouzelníka Navara. Jeho komické scény se střídají s efektními triky a kvalitními žonglérskými kousky.

V neděli 17. dubna to v mirakulovském amfiteátru rozbalí Čiperkové – interaktivní zábavný pořad pro děti, ve kterém se zpívají písničky a děti se učí tancovat. Nedělení odpoledne se s nimi bude střídat Kouzelník Roberto, jenž svými klaunskými čísly rozesměje a pobaví publikum od nejmenších po dospěláky.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete