Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zamykání Jizery 2013

19.10.2013 Malá Skála

Půjčovna LoděKoza.cz zve všechny vodáky, přátele a kamarády na Zamykání Jizery 2013. Zakončete s námi letošní vodáckou sezónu. Letošní poslední plavba po Jizeře je spojená s výletem na koloběžkách, takže si krom řeky můžete ještě užít nenáročný výlet po Českém ráji. Program je velice jednoduchý: na koloběžce tam, v lodi zpátky!Roční doba pokročila a vodácká sezóna 2013 je téměř za námi. Proto…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Půjčovna LoděKoza.cz zve všechny vodáky, přátele a kamarády na Zamykání Jizery 2013. Zakončete s námi letošní vodáckou sezónu. Letošní poslední plavba po Jizeře je spojená s výletem na koloběžkách, takže si krom řeky můžete ještě užít nenáročný výlet po Českém ráji. Program je velice jednoduchý: na koloběžce tam, v lodi zpátky!

Roční doba pokročila a vodácká sezóna 2013 je téměř za námi. Proto stejně jako v předchozích letech se chceme rozloučit a pozvat vodáky, přátele a kamarády na poslední plavbu po Jizeře v tomto roce. Využijte možnost rozloučit se naší oblíbenou řekou - v lodi i na koloběžce.

Zamykání Jizery pořádá půjčovna LoděKoza.cz v sobotu 19. října 2013. Sejdeme se v 9:00 u restaurace Zrcadlová Koza, odkud pojedeme na koloběžkách na Malou Skálu. Čeká nás 8 kilometrů dlouhá trasa po cyklostezce Greenway Jizera. Trasa je nenáročná a ideální na první seznámení s koloběžkou. Na Malé Skále poté bude pauza, kterou můžete využít na oběd, nebo k dalšímu testování koloběžek. V 13 hodin se opět sejdeme v Autokempu Ostrov, kde zamkneme Jizeru a vyplujeme na kanoích k Zrcadlové Koze.


Jako tradičně půjčovna LoděKoza.cz při této příležitosti půjčí lodě a koloběžky zdarma. Neváhejte s rezervací místa, kapacita je omezená.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete