Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Závody kočárků v Litvínově

10.04.2016 Litvínov

V neděli 10. dubna 2016 odstartují na několika desítkách míst v ČR v pořadí již páté Strolleringové závody - závody ve sportovní chůzi s kočárkem."Cílem akce je motivovat maminky na mateřské dovolené k pravidelnému pohybu a sportu. Chceme ukázat, že sportovat lze i s kočárkem", vysvětluje Edita Berková, zakladatelka programu Strollering®. "Zároveň pravidelné sportovní aktivity maminek probouzí u…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V neděli 10. dubna 2016 odstartují na několika desítkách míst v ČR v pořadí již páté Strolleringové závody - závody ve sportovní chůzi s kočárkem.

"Cílem akce je motivovat maminky na mateřské dovolené k pravidelnému pohybu a sportu. Chceme ukázat, že sportovat lze i s kočárkem", vysvětluje Edita Berková, zakladatelka programu Strollering®. "Zároveň pravidelné sportovní aktivity maminek probouzí u dětí od raného dětství přirozený vztah ke sportu. Děti se tak od svých rodičů učí, že sport patří ke každodennímu rytmu života," dodává.

Podstatou samotných závodů je chůze s kočárkem na cca 100 kroků dlouhé trati v co nejkratším čase. Na každý "rozchod" dohlíží traťoví rozhodčí, jejichž úkolem je kontrolovat především regulérnost stylu chůze, jelikož právě ta je předmětem závodů. Zcela záměrně je kladen důraz na chůzi, neboť sportovní chůze je základem každé lekce programu Strollering – outdoorového fitness pro maminky (a tatínky) na MD.

Pro soutěžící jsou připraveny 3 hlavní kategorie závodů: pro maminky, pro tatínky a pro celé rodiny, kdy bude třeba, aby se dva členové rodiny drželi madla kočárku současně. Součástí závodů bude na každém místě jejich konání také doprovodný program.

Celá akce také opět částí svého symbolického startovného podpoří vybranou neziskovou organizaci.

Seznam všech míst konání závodů včetně on-line přihlášek najdete

zde

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete