Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

žijme tu spolu

22.06.2013 Milovice

Milovice: V sobotu 22. června se v Milovicích uskuteční II. ročník charitativního hudebního festivalu Žijme tu spolu. Po loňském úspěšném prvním ročníku vsadili pořadatelé na osvědčené kapely, jako nováček se pak na festivalu představí ostřílení bluegrassoví Barbecue. Celkem na Hakenově stadionu zahraje 10 hudebních uskupení. Festival uzavře promítání filmu Domova Mladá "Obyčejný den", který byl…

Adresa a kontaktní informace

Milovice: V sobotu 22. června se v Milovicích uskuteční II. ročník charitativního hudebního festivalu Žijme tu spolu. Po loňském úspěšném prvním ročníku vsadili pořadatelé na osvědčené kapely, jako nováček se pak na festivalu představí ostřílení bluegrassoví Barbecue. Celkem na Hakenově stadionu zahraje 10 hudebních uskupení. Festival uzavře promítání filmu Domova Mladá "Obyčejný den", který byl natočen pro festival Mental Power Praha.  O zahájení hudebního maratonu se postará country partička Žok band z Kostelní Lhoty Na pódiu uvidíme i  domácí  BG Korpus a Vážky, jejímiž členy jsou klienti pořádajícího Domova Mladá. Charitativní festival, na kterém se loni vybralo téměř 15.000 Kč, přijedou svým vystoupením podpořit v nymburském regionu oblíbené kapely Lážo Plážo a Crossband. Mladoboleslavskou folkovou scénu budou reprezentovat The Bluegrass Friends a Brontosauři revival. I letos bude hvězdou festivalu známý písničkář, bývalý člen legendárního Sluníčka Martin Rous.  Jako poslední vystoupí milovičtí rockoví Authentic.

V doprovodném programu nebudou chybět soutěže pro děti, ukázky canisterapie, projížďky na koni, pro ty nejmenší bude připraven skákací hrad. V rámci odpoledne si návštěvníci budou moci zakoupit výrobky klientů Domova Mladá, čímž spolu s dobrovolným vstupným mohou stejně jako loni přispět na rozvoj domova a obohacení života jeho obyvatel.

Mapa

Další akce v okolí

Koncert filmové hudby 2024 - Milovi…

08.11.2024 - 08.11.2024
Náměstí 30. června, 289…

Populární Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka uvede v Milovicích svůj úspěšný Koncert filmové hudby. Toto mladé…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete