Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zpátky do školy s Muser Tour - Praha

01.09.2018 Praha

V sobotu 1. září od 13 do 17 hodin zaplní Letní terasu Centra Chodov největší hvězdy českého a slovenského Musical.ly. Se svým singlem "Neodcházej" se představí Timmy White, zazpívají také zpěvačky Mína a Nela Kailová. Hudební vystoupení doplní taneční kreace electric boogie tanečnice Annie Camel a freestylisty Nachtyho. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na soutěže se streamerem…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

V sobotu 1. září od 13 do 17 hodin zaplní Letní terasu Centra Chodov největší hvězdy českého a slovenského Musical.ly. Se svým singlem "Neodcházej" se představí Timmy White, zazpívají také zpěvačky Mína a Nela Kailová. Hudební vystoupení doplní taneční kreace electric boogie tanečnice Annie Camel a freestylisty Nachtyho. Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na soutěže se streamerem Adamem Kajumim nebo autogramiádu a focení s youtuberkou Terysou.

V Centru Chodov přivítají nový školní rok společně s youtubery, zpěváky a tanečníky z Muser Tour. "Musery", kteří se dali dohromady prostřednictvím hudební aplikace Musical.ly, tvoří skupina zpěváků, youtuberů, streamerů, herců a tanečníků. Většina členů má bohaté zkušenosti s vystupováním v muzikálech, pěveckých a tanečních soutěžích a hraním ve filmech a seriálech. Nelu Kailovou a youtuberku Mínu si mohou diváci pamatovat z oblíbené Ordinace v růžové zahradě. Prvního a druhého ročníku Muser Tour, který proběhl v březnu a červnu letošního roku, se v 10 českých městech zúčastnilo přes 5 tisíc fanoušků. V Centru Chodov vystoupí v sobotu 1. září celkem 12 tváří českého a slovenského Musical.ly.

Musical.ly se ve Spojených státech řadí k nejpopulárnějším sociálním platformám mezi mladými lidmi, používají ji takové celebrity jako Justin Bieber, Bruno Mars nebo Selena Gomez. Také v České republice se u teenagerů začíná těšit stále větší oblibě. Pomocí Musical.ly mohou lidé ukázat svůj hudební, taneční nebo moderátorský talent. Aplikace umožňuje zachycení životních momentů, zkušeností a poznatků přímo prostřednictvím mobilního telefonu, videa není nutné složitě stříhat a tvůrcem obsahu se tak může stát úplně každý. Na rozdíl od Youtube je Musical.ly více komunitní, i díky tomu mají živá vysílání výrazně vyšší dosahy než u jiných aplikací, a lidé zde mohou používat licencovanou hudbu zcela legálně.

 

 

Další akce v okolí

Charitativní běh Wings For Life 5. …

05.05.2024 - 05.05.2024
Praha

Už jedenácté výročí oslaví letošní charitativní běh Wings For Life 2024. Cílem závodu je vybrat prostředky na výzkum…

Rodinný festival Respekt k porodu 2…

13.05.2024 - 19.05.2024
HALA 13

Tradiční festival pro ženy i muže, kteří se chtějí dozvědět nové informace od řady odborníků a mít možnost udělat si…

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Konference Reshoper tentokrát ukáže…

15.05.2024 - 15.05.2024
PVA Výstaviště Letňany

Největší e-commerce událost roku, Reshoper, se uskuteční 15. května v prostorách PVA EXPO v Praze. Hlavní téma 6.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete