Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Horský areál Nella v Bartošovicích

Bartošovice v Orlických horách

Horský areál Nella můžete využívat v Bartošovicích, které jsou situovány do romantického prostředí Orlických hor. Dva vleky (400m – poma a 100m dětský – provazový) můžete využívat od 9h do 16h jsou. Tři dny v týdnu je k dispozici (ve středu, v pátek a v sobotu od 18.30h do 20.30h) večerní lyžování. Dole u vleku je možné zakoupit občerstvení a posedět u venkovních stolů s výhledem na sjezdovku. Vč…

Adresa a kontaktní informace

Horský areál Nella můžete využívat v Bartošovicích, které jsou situovány do romantického prostředí Orlických hor. Dva vleky (400m – poma a 100m dětský – provazový) můžete využívat od 9h do 16h jsou. Tři dny v týdnu je k dispozici (ve středu, v pátek a v sobotu od 18.30h do 20.30h) večerní lyžování. Dole u vleku je možné zakoupit občerstvení a posedět u venkovních stolů s výhledem na sjezdovku. Včetně k připojení Wifi.

Nenáročný svah je vhodný jak pro lyžaře nebo snowboardisty začátečníky, tak pro zkušenější lyžaře a zvláště pak pro rodiny s dětmi. Speciálně pro snowboardisty je připraven přilehlý snowpark, kde naleznete nemálo překážek, skoků a railů. Samozřejmostí je úprava sjezdovky rolbou. K dispozici je lyžařská škola. Pár metrů od vleku je parkoviště pro cca 40 aut.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

« zpět na seznam položek

Sdílet

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete