Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Co bude trendy na jaře a v létě 2022? Pět nejžhavějších trendů

Praha

S příchodem jarních a letních teplých dnů přichází i nová svěží energie do našich životů což si žádá také obnovu šatníku. I přesto, že trendy pro nadcházející jaro a léto jsou známy již od podzimu, pojďme si je připomenout. Mezi 5 nejvýraznější trendů nadcházející sezóny patří fialová barva, přírodní materiály, návrat k módě 90. let výrazné vzory a barvy.

Fotogalerie k článku

CCC

Jaké barvy, vzory a materiály budou IN?

Stejně jako každý rok, i letos vyhlásil Pantone Color Institut barvu roku. Pro letošní rok se touto barvou stala barva Very Peri. Že jste o této barvě ještě neslyšeli? Nevadí. Jedná se o odstín modré s nádechem fialové a růžová. Tato barva má velmi blízko k oblíbené lila barvě. Tato barva příjemně oživí každý outfit a podpoří vaši dobrou náladu. Není třeba se bát ji kombinovat s jinými výraznějšími barvami jako například s oranžovou. I letos se bude v módě držet trend udržitelnosti, což přispívá oblíbenosti přírodních materiálů. Syntetické materiály už tolik netáhnou. Výhodou přírodních materiálů je i to, že jsou výrazně prodyšnější a pohodlnější, což jistě oceníte během teplých dnů. V módních trendech pro jaro/léto 2022 zaznamenáte i návrat k módě 90. let, jako jsou například bokové kalhoty. Rozhodně nic nepokazíte výraznými vzory a kontrastními barevnými kombinacemi. Stejně jako v loňském roce budou velmi trendy odhalená bříška. Po tzv. crop topu se nemusíte obávat ani v případě, že máte nějaké to kilo navíc. Jen je potřeba vhodně zvolit zbytek outfitu. Léto je období plné barev, a proto se jich nemusíte bát ani u oblečení. Pokud nejste zastáncem divokých barevných kombinací, můžete sáhnout po tlumenějších přírodních odstínech. V kurzu budou také minisukně, minikraťasy, blůzy s odhalenými rameny, lehké kalhoty s vysokým pasem či vzdušné oversize topy. Řadu užitečných rad a tipů najdete na  CCC fashion blog. Na tomto blogu najedete rovněž spoustu trendy produktů, včetně odkazů, kde je pořídit. Pokud vám nevyhovuje nákup online, můžete také navštívit kamenné prodejny CCC, kde si můžete trendy na živo prohlédnout a osahat.

CCC

Trendy doplňky pro jaro/léto 2022

Letní či jarní look můžete zpestřit i řadou doplňků. Během jara a léta 2022 budou v kurzu různé šátky a čelenky do vlasů, které mohou oživit jinak ne moc zajímavý outfit. Šátek do vlasů můžete uvázat mnoha způsoby, jak na rebelku, tak elegantně, což dělá ze šátku značně variabilní doplněk. Vedle šátků bude také velmi trendy pokrývkou hlavy baret v různých provedeních. Dalším doplňkem, bez kterého se neobejdete, je široký pásek. Takový pásek se nehodí jen do kalhot, ale lze ho zapnou také přes šaty nebo svetr. Nezbytnou součástí šatníku bude pak kabelka ve fialovém odstínu. Perly jsou nestárnoucí klasikou mezi doplňky, avšak letos budou ještě více populární. Vedle perlových doplňků budou in také zlaté doplňky, jako například výrazné kruhové náušnice. Co se obuvi týká, tak i letos budou bezkonkurenční klasikou tenisky, zejména ve světlých odstínech. Takové tenisky se hodí nejen ke kalhotám, ale například i k sukni nebo šatům všech délek. In budou také sandály na platformě či podpatku. V letošním roce se do módy vrací hranaté špičky. U obuvi je vždy velmi důležité sladit ji s celkovým outfitem. Světlejší odstíny obuvi jsou nestárnoucí klasikou, vedle této klasiky budou letos velmi trendy také výrazně barevné boty. Pro sezónu jaro/léto 2022 jsou obecně velmi žádané výrazné barvy a proto se tento trend nevyhnul ani obuvi.

CCC

 

Zajímavé akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024
Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou…

« zpět na seznam položek

Sdílet

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete