Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Elektrokola Crussis – novinky pro rok 2021

Praha

Přední český výrobce elektrokol Crussis si na rok 2021 připravil velmi zajímavé novinky a výrazné rozšíření modelové řady svých elektrokol. Přečtěte si kompletní shrnutí těchto novinek.

Fotogalerie k článku

Jak jsme již u této značky zvyklí, elektrokolo Crussis je možné rozeznat již na první pohled od elektrokol jiných značek, a to díky pestrým a výrazným barvám, a jinak tomu nebude ani tento rok. Nejen díky líbivému designu, ale i atraktivní cenovce a slušné výbavě se elektrokola Crussis těší čím dál větší oblibě mezi českými fanoušky cyklistiky. Pro rok 2021 si Crussis připravil novinku, kterou je možnost výběru hned z několika kapacit baterií. Proti sezóně 2020 přibyly silnější baterie o kapacitě 20 a 25 Ah, což výrazně zvýší dojezd na jedno nabití. Většina modelů je pak vybavena nově kotoučovými Shimano brzdami. Dalším drobným vylepšením prošel displej, do kterého je nyní možno nahrát češtinu. Je to sice drobnost, ale mnoho lidí to jistě ocení.

Horské modely Crussis

Největší zastoupení z nabídky mají zcela jistě horské modely, ostatně jako každý rok. Z nabídky je možné volit pánské modely nazvané E-Atland (27,5" kola) nebo E-Largo (29" kola). Dámy mohou vybírat z modelů E-Guera (27,5" kola) a E-Fionna (29" kola). Všechna tato elektrokola lze vybírat hned z několika modelových řad, které se liší barvou a samozřejmě výbavou a mnoha kapacit baterií. Již druhým rokem Crussis nabízí i velmi oblíbené juniorské modely s 26" koly v růžovém a v modrém provedení. Tyto se těší velké oblibě nejen u juniorů, ale i u zákazníků s nižší postavou, kteří doposud pro sebe hledali na českém trhu jen těžko nějakou vhodnou alternativu. Dále nesmíme zapomenout i na Top model z nabídky značky Crussis, a to model Full, tedy celoodpružené elektrokolo s motorem Bosch.

Krosové a trekingové modely Crussis

Velmi oblíbenými modely, obzvlášť u starší generace cyklistů, jsou krosová a trekkingová elektrokola. Jedná se o elektrokola s primárním využitím na zpevněných cestách, ať již jde o klasickou silnici nebo třeba polní či lesní cestu. Krosová a trekingová elektrokola jsou si typově velice podobná s tím, že trekingová elektrokola jsou již ve většině případů vybavená navíc nosičem a blatníky. Dámská provedení těchto elektrokol nabízejí proti pánským modelům sníženou horní rámovou trubku pro snadné nasedání a sesedání z kola, což většina dam jistě uvítá. V krosovém provedení jsou elektrokola Crussis označena názvy E-Cross a E-Cross Lady, v trekingovém pak E-Gordo a E-Savela. I zde nabízí Crussis výběr z více kapacit baterií a hned několika modelových řad lišících se barevným provedením a výbavou.

Městské modely Crussis

Pro nenáročné jízdy, zvláště pak po zpevněných cestách, po městě a podobně, je vhodné volit městské elektrokolo Crussis. V této kategorii nabízí Crussis převážně levnější modely se zadním nábojovým motorem s cenou do 30 000 korun. Označeny jsou názvy E-City (26" kola) a E-Country (27,5" kola). Výhodou tohoto typu elektrokola je pak absence horní rámové trubky, což výrazně usnadňuje nástup a samotné používání elektrokola.

Snowboard nebo lyže tenhle rok asi ani nevytáhneme, jízdu na kole na čerstvém vzduchu nám však snad nikdo zakázat nemůže. Tak na co ještě čekáte, vyberte si to svoje nej.

Mirek Menšík

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Smažáková pětka ve Vinohradském Par…

24.04.2024 - 30.04.2024
Vinohradský Parlament

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s…

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Fi…

27.04.2024 - 27.04.2024
Dvořákova síň

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a…

« zpět na seznam položek

Sdílet

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete