Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Rozkošná dovolená na Rozkoši – ATC Rozkoš

20.05.2019 - 26.05.2019 Česká Skalice - Ratibořice

Pokud jste se v každodenním shonu ještě nerozhodli o své letní dovolené nebo jen o pár dnech hezky stráveného volna během června až září, o prázdninách, rádi vás pozveme k nám do rekreačního a ubytovacího areálu ATC Rozkoš u České Skalice.

Fotogalerie k článku

A důvody proč  k nám přijet? Přečtěte si vše, co vám pomůže se rozhodnout strávit u nás dovolenou nebo prodloužený víkend.

Autocamping Rozkoš je skvělou základnou pro tradiční typy rekreování i pro moderní typ aktivní dovolené. Je místem, kde najdete pestrou škálu možností v typu ubytování, místem, kde můžete strávit volný čas aktivně nebo jen tak v tempu "lážo plážo".

V nabídce ubytování je téměř 450 pevných lůžek v chatkách s různým vybavením a cenovou úrovní, nové apartmány Na Stráži pro nejnáročnější rekreanty. Stanová plocha pojme 800 stanů, k dispozici je 90 karavanových stání v boxech se 150 elektrickými přípojkami. V nabídce je i zejména pro děti atraktivní ubytování v rodinných stanech Outwell.

Jednotlivci i celé rodiny se mohou věnovat podle libosti zvoleným aktivitám z nabídky areálu - koupání, zábavné atrakce, rekreační aktivity na vodě i na plážích či zelených plochách a na hřištích, letní kino, sauna. Restaurace Na pláži s pravidelnou hudební produkcí nebo diskotékou pro děti. Skvělé podmínky u nás mají již tradičně vyznavači rybaření.

Autocamping Rozkoš  je také skvělou základnou pro nové zážitky. Díky pěší, cyklo nebo moto turistice po okolí jich můžete nasbírat celou řádku. Pro nepřipravené v recepci poskytneme vhodné tipy, připraveným s vlastním plánem poradíme, jak ho nejlépe realizovat.

S realizací můžeme pomoci nejen radou, ale i nabídkou vhodného cestovního prostředku – koloběžku, kolo, skútr, které jsou k disposici v půjčovnách areálu.

Rádi bychom doporučili náš kraj, kraj Boženy Němcové a jeho blízké okolí, k novém a bližšímu poznání. V oblasti celého Kladského pomezí je však zajímavých a hodnotných cílů více. Třeba z historie  – Babiččino údolí, zámky v Náchodě a Novém Městě nad Metují. Naučné stezky pro pěší i cyklisty, Skalní města v Teplicích nad Metují a Adršpachu. Pro někoho může být zážitkem návštěva u sousedů v Polsku. Např. lázeňské městečko Kudowa Zdrój přímo na hranici.

A novinky? I v letošním roce v  Autocampingu Rozkoš jsou:

  • apartmány Na Stráži – ubytování pro nejnáročnější návštěvníky
  • udělení certifikátu Českého systému kvality služeb: Služby kempů a chatových osad
  • rozšíření počtu turistických cílů v regionu Kladské pomezí

A co bychom rádi na závěr doporučili? Pro volbu typu ubytování, termínu a získání dalších informací navštivte naše stránky www.atcrozkos.cz, napište nám nebo přímo volejte recepci. A jste-li již rozhodnutí, pak nám své přání můžete hned poslat. Rádi vás u nás uvítáme.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

« zpět na seznam položek

Sdílet

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete