Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 186

Golf Club Podbořánky

03.05.2023 Jesenice

Pro návštěvníky je připraveno hřiště s devíti jamkami. Je možné si zahrát golf od dubna do října. Golfový klub pořádá také turnaje, jichž se můžete účastnit. Jsou pořádány také různé firemní turnaje.

JBI Sport fit studio - Kolín

17.08.2020 Kolín

Zdokonalte svou postavu a navštivte fitness centrum, které vám poslouží v každé situaci. Je vhodné jak pro ženy, tak i pro muže. K dispozici je také aerobic, solárium, spinning, kosmetika a nechybí ani masáže.

Profi Fitness Millenium - Rakovník

12.07.2011 Rakovník

Navštivte fitness centrum a využijte jeho služeb. K dispozici máte redukční kurzy, celou řadu cvičení a je možnost využít služeb instruktora. Odpočinek budete hledat v solné jeskyni. Příznivé ceny se vám zalíbí.

GIGA GYM Fitness & Spinning club - Rakovník

12.07.2011 Rakovník

Vydejte se do fitness centra, kde je fitness bar a kvalitně vybavená posilovna. V objektu se nachází také bazén. Nechybí spinning a k dispozici je pro návštěvníky i solárium pro krásné a rovnoměrné opálení. Dopřejte si to nejlepší.

Marco Fitness - Rakovník

12.07.2011 Rakovník

Navštivte fitness centrum a dopřejte si aktivní odpočinek. K dispozici je plavání a také instruktoři, kteří stanoví individuální tréninkový program. Nechybí možnost wellness v lázních Rakovník. Využijte i vy veškerých služeb.

Fitklub 1155 - Nové Strašecí

12.07.2011 Nové Strašecí

Navštivte fitness centrum a dopřejte svému tělu to nejlepší. K dispozici máte posilovnu s kvalitními posilovacími stroji. Nechybí poradenství a také prodejna sportovního zařízení. Začněte efektivně cvičit a výsledky se brzy dostaví.

Fitnes Angels Rakovnik

12.07.2011 Rakovník

Navštivte fitness centrum v Rakovníku, kde na vás čeká bohatě vybavená posilovna. Nechybí ani zumba, pilates, slimbox, T-bow či program pro děti. Záleží pouze na vás, kterých služeb využijete. Vše je poskytováno za příznivé ceny.

Muscle Factory - Březnice

12.07.2011 Březnice

Redukujte svou hmotnost a dopřejte si něco nového. Nyní se může tělo přestat potýkat s problémy s pohybovým aparátem. Můžete tak zhubnout a také nabrat svalovou hmotu. Zlepšíte svou fyzickou kondici.

Pevan Gym - Sedlčany

12.07.2011 Sedlčany

Pokud chcete redukovat hmotnost a nabrat svalovou hmotu, pak navštivte fitness centrum v Sedlčanech. K dispozici je kvalitně vybavena posilovna, kardio zóna, jumpig, bosu, overball a mnoho dalších. Nechybí ani trenéři.

IN Energy - Dobříš

12.07.2011 Dobříš

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte, jak vám aktivní odpočinek prospěje. K dispozici je spinning a nechybí ani dumping, fitball či fit box. Můžete využít i služeb osobních trenérů, kteří vám rádi poradí s efektivním cvičením.

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete