Statistika našeho portálu

  • 102 342 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 87

Fitness club Dagmar Kosíkové - Tábor

12.07.2011 Tábor

Udělejte něco pro své zdraví a začněte cvičit. Aktivní odpočinek je vhodný pro každého. Můžete navštívit posilovnu s mnoha posilovacími přístroji. K dispozici je osobní trenérka, která vám v oblasti fitness poradí.

Fitness Club Na sadech - Tábor

12.07.2011 Tábor

Pokud milujete pohyb a cvičení, pak vám poslouží fitness centrum. Regulujte svou hmotnost a vyzkoušejte něco nového. Cvičení vám zdokonalí fyzickou kondici. Můžete se tak věnovat aktivnímu odpočinku denně.

Fitness centrum Kolda - Strakonice

12.07.2011 Strakonice

Vyzkoušejte něco nového a redukujte svou hmotnost efektivně. Nyní můžete využít služeb fitness centra a navštěvovat jej pravidelně. K dispozici budete mít masáže, produkty a mnoho dalších.

SportStudioBB - Strakonice

12.07.2011 Strakonice

Navštivte fitness centrum a dopřejte svému tělu to nejlepší. Svou hmotnost můžete efektivně regulovat. K dispozici je celá řada cvičení, které docílí vašich požadavků. Vytvarujte si své tělo dle představ.

Fitcentrum Miš-maš - Vimperk

12.07.2011 Vimperk

Máte možnost dopřát svému tělu to nejlepší. Využijte služeb fitness centra, které můžete pravidelně navštěvovat. K dispozici je kvalitně vybavená posilovna, finská sauna a nechybí ani solárium.

Fitcentrum Darka - Písek

12.07.2011 Písek

Vydejte se do fitness centra, kde vám bude poskytnutý celkový tréninkový plán včetně jídelníčku. K dispozici budete mít osobní trenérku, které pořádá jak tréninky pro děti do patnácti let, tak i pro těhotné maminky.

Fitcentrum Merkur - Jindřichův Hradec

12.07.2011 Jindřichův Hradec

Nyní můžete ve fitness centru skutečně odpočívat aktivně. K dispozici je kvalitně vybavená posilovna, sály a také šatna. Nechybí ani bar s kompletní nabídkou fitness produktů. Navštívit můžete dokonce i solárium, v němž dosáhnete rovnoměrného opálení.

Fitness Reprezentant - Třeboň

12.07.2011 Třeboň

Vyzkoušejte něco nového a navštivte fitness centrum, které vašemu tělu dopřeje kompletní péči. Máte možnost zdokonalit své tělo a redukovat hmotnost. Vybudujte si svalovou hmotu a vypracujte si tělo do plavek.

Sportcentrum Meldy - Jindřichův Hradec

12.07.2011 Jindřichův Hradec

Fitness centrum vaše tělo vytvaruje. Redukujte svou hmotnost a zlepšete svou fyzickou kondici. K dispozici je fitness, fitbox, alpinning a mnoho dalších. Centrum je otevřené pro širokou veřejnost. Cvičte pravidelně, efektivní výsledky se brzo dostaví.

Fitness Oaza - Dačice

12.07.2011 Dačice

Navštivte fitness centrum a dopřejte tělu aktivní odpočinek. K dispozici je fitness, indoor cycling, sport bar a také solárium pro krásné opálení. Dopřejte vašmu tělu to nejlepší a vytvarujte si ho dle svých představ. Vyzkoušejte i vy něco nového.

pondělí 20. květen

Dnes má svátek Zbyšek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete