Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 86

Qrdlaiding Rokycany

12.07.2011 Rokycany

Začněte hubnout a vyzkoušejte něco nového. Redukujte svou tělesnou hmotnost a vypracujte si své tělo do plavek. Nyní máte jedinečnou šanci. K dispozici jsou kvalitní přístroje a nechybí ani možnost spinningu.

Fitness Rokycany

12.07.2011 Rokycany

Navštivte fitness centrum, kde na vás čeká kvalitně vybavená posilovna. K dispozici je také spinning a nechybí kurzy aerobiku. Velmi oblíbeným cvičením je také pilates či fitbox. Je připraven také stolní tenis.

Sportovně – relaxační centrum ROKA sport - Nýřany

12.07.2011 Nýřany

Redukujte svou hmotnost a vytvarujte si vaše tělo. K dispozici vám je ve fitness centru posilovna vhodná jak pro muže, tak i pro ženy. Jsou zde kvalitní posilovací stroje. Další možností je bowling a nechybí ani sport bar.

Pohybové studio J&A - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte pohybové studio, které se specializuje na aktivní cvičení. Mezi hlavní činnosti patří body and mind, indoor cycling, dumping a také zumba. Je připraven také aerobic pro nejmenší. Snižte svou nadváhu.

Eurofitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte dámské fitness centrum, kde na vás čeká kvalitně vybavená posilovna. K dispozici jsou také masáže a aromaterapie pro odpočinek. Nechybí občerstvení a speciální výživa k prodeji. Jsou pořádány také různé firemní akce.

M-Factory - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum a začněte hubnout. K dispozici máte posilovnu, solárium a spinning. Nechybí ani aerobní sál se speciální podlahou, špičkové solární studium a také je možnost v dopoledních hodinách pohlídat děti.

Dámský fitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Vybudujte si svalovou hmotu a navštivte fitness centrum, které vám v tom pomůže. Nyní si můžete redukovat efektivně svou váhu. Užívejte si aktivního odpočinku, protože cvičení prospívá také vašemu zdraví.

Fitness Aura - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum, kde na vás čekají kvalitní posilovací přístroje. Nyní máte jedinečnou možnost efektivně zhubnout. Redukujte svou hmotnost a využívejte příznivých cen fitness v Plzni. Jsou pořádány také různé akce.

Fitness Heaven - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum, kde na vás čekají kvalitní posilovací stroje. Nechybí ani služby trenérů, kteří stanoví individuální tréninkový program, dle něhož se budete řídit. Redukujte svou hmotnost a vytvarujte si postavu do plavek.

Bohemiafitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum v Plzni a začněte trénovat. Vytvarujte si tělo podle svých představ. Nyní máte jedinečnou možnost redukovat efektivně svou hmotnost. Vybudujte si také svalovou hmotu na kvalitních přístrojích.

pátek 17. květen

Dnes má svátek Aneta

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete